Vakanta platser i DM

Vakanser

Det är just nu fem vakanta platser till årets Distriktsmästerskap. Platserna är följande: herrar junior (1 plats), flickor 16 (1), pojkar 16 (2) samt flickor 14 (1).

Om ni är intresserade att ta en av platserna, är det först till kvarn som gäller. Ta kontakt med tävlingavdelningen, 040-590200.

Licensfortbildning i Lund

Under onsdagskvällen genomförde Skånes FF en licensfortbildning i Lund för 42 tränarutbildare - som håller i distriktets Tränarutbildning C.

Nu kör vi FIFA-turnering

Gillar du även fotboll digitalt? Är du inte bara snabb i benen, utan även i fingrarna (& huvudet) och vill vara med och tävla i en FIFA-turnering? Då är det här något för dig!

Inbjudan STU 2020

Spelar- och Tränarutbildning,

Pojkar och Flickor 14 år (födda 2006)

Härmed erbjuds er förening att anmäla pojkar och flickor födda 2006 till Skånes Fotbollsförbunds STU, utbildningssamlingar för 14-åringar.

Klicka här för att ta del av dokument innehållande inbjudan till spelarnas STU-samlingar och till den Klubbtränarfortbildning som äger rum samtidigt samt en manual över hur man anmäler spelare.

Anmälan ska göras i FOGIS genom föreningsinloggning.

Notera sista anmälningsdatum - torsdagen 5 mars.

Spelar- och Tränarutbildning (STU) info 2020

Skånes Fotbollförbund fortsätter på den inslagna vägen med en omfattande STU-verksamhet men introducerar också lite nya (och nygamla) samlingar och utbildningsmöjligheter under 2020. LÄS MER.

Spelarutbildningsplan Skåne

I måndags arrangerade Skånes Fotbollförbund en träff för föreningar som är med i Spelarutbildningsplanen. Under träffen ansvarade Peter Landström från Svenska Fotbollförbundet för grupparbetet.

Från representantskapet

Repskap 2019

Skånes Fotbollförbund vill rikta ett stort tack till alla som deltog på det årliga representantskapsmötet som avhölls på Scandic Star Hotell i Lund igår.

Fullt hus på Dam- och flickfortbildning

Vittsjös tränarduo Thomas Mårtensson och Stefan Ekstrand utsågs förra veckan till Årets tränare – på tisdagskvällen var de (tillsammans med mv-tränaren Ulf Jacobsson) huvudfigurer när Skånes FF arrangerade "Dam- och flicktränarfortbildning" i Eslöv .

Skåne vidare till Slutspel

Skånes Fotbollförbunds distriktslag för flickor födda 2003 vann i helgen sin grupp i Cup Kommunal och gick därmed vidare till slutspel som spelas i Småland preliminärt i januari. Ett stort grattis!.

Trelleborgs FF vinnare i "Min Fotboll" utmaningen

Vinnande förening i "Min Fotboll"-utmaningen blev TRELLEBORGS FF - stort grattis!

Många lag inom föreningen har kommit igång riktigt bra med appen, som bland annat laget "födda 05" med nu 85 användare. Ni kommer ha mycket kul och nytta av appen. Ju fler användare, desto bättre och roligare blir det. Nu väntar dessutom fina priser från två av våra samarbetspartners; presentkort på hotellövernattningar från Scandic och högklassiga fotbollar från PUMA.

Ni som fortfarande inte laddat ner "Min Fotboll" appen, gör det! Då kan ni rapportera om, följa och stötta era favoritlag inom barn- ungdom- och breddfotbollen. LÄS MER


Gruppspel i distriktslagsturneringen Cup Kommunal Flickor födda 2003

Helgen den 15-16 november åker 18 förväntansfulla skånska spelare mot Växjö för att delta i gruppspelet i distriktslagsturneringen Cup Kommunal.

Där möter man i tur och ordning; Småland på fredagen 15 nov med avspark 18.00 och Blekinge på lördagen 16 nov med avspark 14.15. Dessförinnan hinner dessa spelare plus reserver med en förberedande träningssamling i Eslöv på Berga IP, söndagen 10 november. Kallelserna med spelarlistor till båda dessa samlingar finns HÄR.

Preliminär Årsplanering 2020

Då har Skånes Fotbollförbunds tävlingsavdelning publicerat sin preliminära årsplanering för 2020. LÄS MER

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter