Grönt kort

Nu erbjuder vi din förening möjligheten att delta i Skånes FF:s satsning för att stärka en positiv och utvecklande fotbollsmiljö för våra unga spelare - "Grönt kort". Grönt kort är en gemensam satsning tillsammans med Skåneidrotten, Skånes Handbollförbund och Skånes Innebandyförbund. Läs mer HÄR.

Skånes FF´s Inspirationsdagar 2018

Missa inte tillfället till två dagars inspiration för dig som föreningsengagerad. Anmälan till årets evenemang är nu öppen i Fogis. Läs mer HÄR.

Förtydligande av regler Nya Nationella Spelformer

Den 26/4 skickade Skånes Fotbollförbund ut till föreningarna ett förtydligande med de viktigaste reglerna för 3 mot 3, 5 mot 5, 7 mot 7 samt för 9 mot 9.
Klicka på rubriken ovan för att ta del av innehållet.

Ta del av nya Fotbollens spela, lek & lär

Nya Fotbollens, spela, lek och lär

Fotbollens spela lek och lär (FSLL) är svensk fotbolls inriktningsdokument för barn- och ungdomsverksamhet. Från 2018 finns en ny version bestående av häfte, webbplats och utbildning – med ambitionen att nå ut till fler! LÄS MER

Erbjudande från samarbetspartner

Ravelli AB är en av Skånes FF´s samarbetspartner. Klicka här för att ta del av deras erbjudande.

Nytt reglemente för förmedlare

Svenska Fotbollförbundets (SvFF) styrelse har beslutat att införa ett nytt reglemente för förmedlare. Det nya reglementet träder i kraft den 15 juni 2018 och ersätter då det nuvarande regelverket. Klicka på rubkriken ovan för att läsa mer.

Idrottslyftsmedel

Vi vill informera om att från den 1 januari 2018 går det ej att söka idrottslyftsmedel för HLR-utbildningar.

Ett beslut som vi på Skånes Fotbollförbund ej kan påverka. Vi hoppas att ni ändå fortsätter att utbilda ledare/tränare/spelare i den så viktiga HLR-utbildningen, som kan vara skillnaden när olyckan är framme.

Nya energifonden

Energifonden

Nu har ni som förening möjlighet att få ett kostnadsfritt besök för en energikartläggning av er anläggning.

Ny STU-organisation 2018

2018 förändras distriktets STU-verksamhet med huvudsyftet att Skånes FF ska kunna erbjuda utbildning och stimulans i ett ännu långsiktigare perspektiv för de spelare som brinner för fotboll, och även för dem som har en sen utveckling. Fler ska motiveras att spela längre!

Samtidigt ger vi möjligheter till extra fokus på klubbtränarfortbildningen på STU-lägren.

Anmälan till STU öppnas måndagen den 15 januari! Mer om det nya upplägget finns HÄR.

Visa alla nyheter