Inspirationsdag för våra domare

Inspirationsdag

Obligatorisk träff för distriktets domare där fokuseringen ligger på att informera och prata om Värdegrund. Vid varje träff har en föreläsare med expertis på värdegrund bjudits in.

DM-vinnare 2018

Den gågna helgen arrangerade Skånes Fotbollförbund tillsammans med Södra Sandby IF finalerna i Ungdoms-DM för 14-16 åringar på Sandbyvallen inför över totalt 800 åskådare. Distriktsmästare blev FC Rosengård (F14), Malmö FF (P14), Furulunds IK (F16) samt Helsingborgs IF (P16).

Ett stort grattis till vinnarna. Vinnarbilder finns HÄR.

Skånes FF Informerar Nr 4

Idag har Skånes FF Informerar nr 4 skickats ut till distriktets föreningar. Nyhetsbrevet kan även läsas HÄR.

Skånelägret 2018

Årets Skåneläger i Staffanstorp är avslutat. Under lägret deltog ca 100 flickor födda 2003 och ca 140 pojkar födda 2003. Här och här finns foton från årets läger.

Grönt Kort till 2000 skånska fotbollsledare

Under våren har Skånes FF:s föreningar genomfört en historisk utbildningsinsats! Aldrig tidigare har så många ledare utbildats under en så kort tidsperiod. Extra glädjande är att det är för ett oerhört viktigt syfte �� att skapa en så positiv och utvecklande fotbollsmiljö som möjligt för våra unga spelare.Läs mer här

Förlust för Skåne

Det blir ingen final för Skånes Fotbollförbunds F01 i Cup Kommunal. I gårdagens semifinal borta i Örnsköldsvik vann Ångermanland med 1-0. Finalen spelas mellan Östergötland och Ångermanland i Halmstad den 28/6.

Förtydligande regler Nya spelformerna

Skånes Fotbollförbund skickade den 26/4-18 ut ett förtydligande gällande spelregler för de nya spelformerna till samtliga föreningar och till samtliga kontaktpersoner för deltagande lag i våra barn och ungdomsserier. Läs förtydligandena HÄR.

GDPR

GDPR står för General Data Protection Regulation – eller Dataskyddsförordningen som den heter på svenska - och är en förordning som började gälla inom EU:s medlemsstater från den 25 maj 2018. Läs mer här hur Skånes Fotbollförbund hanterar dina personuppgifter.

Bidrag för inköp av sarg

Skånes Fotbollförbund erbjuder nu föreningar i Skåne möjlighet till bidrag i samband med inköp av sarg för spel 5 mot 5. Vi lämnar maximalt 15000:- i bidrag per sarg och maximalt två sarger per förening. Det vill säga totalt bidrag om 30000:- vid köp av två sarger.

Grönt kort

Nu erbjuder vi din förening möjligheten att delta i Skånes FF:s satsning för att stärka en positiv och utvecklande fotbollsmiljö för våra unga spelare - "Grönt kort". Grönt kort är en gemensam satsning tillsammans med Skåneidrotten, Skånes Handbollförbund och Skånes Innebandyförbund. Läs mer HÄR.

Skånes FF´s Inspirationsdagar 2018

Missa inte tillfället till två dagars inspiration för dig som föreningsengagerad. Anmälan till årets evenemang är nu öppen i Fogis. Läs mer HÄR.

Förtydligande av regler Nya Nationella Spelformer

Den 26/4 skickade Skånes Fotbollförbund ut till föreningarna ett förtydligande med de viktigaste reglerna för 3 mot 3, 5 mot 5, 7 mot 7 samt för 9 mot 9.
Klicka på rubriken ovan för att ta del av innehållet.

Ta del av nya Fotbollens spela, lek & lär

Nya Fotbollens, spela, lek och lär

Fotbollens spela lek och lär (FSLL) är svensk fotbolls inriktningsdokument för barn- och ungdomsverksamhet. Från 2018 finns en ny version bestående av häfte, webbplats och utbildning – med ambitionen att nå ut till fler! LÄS MER

Erbjudande från samarbetspartner

Ravelli AB är en av Skånes FF´s samarbetspartner. Klicka här för att ta del av deras erbjudande.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter