Trelleborgs FF vinnare i "Min Fotboll" utmaningen

Vinnande förening i "Min Fotboll"-utmaningen blev TRELLEBORGS FF - stort grattis!

Många lag inom föreningen har kommit igång riktigt bra med appen, som bland annat laget "födda 05" med nu 85 användare. Ni kommer ha mycket kul och nytta av appen. Ju fler användare, desto bättre och roligare blir det. Nu väntar dessutom fina priser från två av våra samarbetspartners; presentkort på hotellövernattningar från Scandic och högklassiga fotbollar från PUMA.

Ni som fortfarande inte laddat ner "Min Fotboll" appen, gör det! Då kan ni rapportera om, följa och stötta era favoritlag inom barn- ungdom- och breddfotbollen. LÄS MER


Gruppspel i distriktslagsturneringen Cup Kommunal Flickor födda 2003

Helgen den 15-16 november åker 18 förväntansfulla skånska spelare mot Växjö för att delta i gruppspelet i distriktslagsturneringen Cup Kommunal.

Där möter man i tur och ordning; Småland på fredagen 15 nov med avspark 18.00 och Blekinge på lördagen 16 nov med avspark 14.15. Dessförinnan hinner dessa spelare plus reserver med en förberedande träningssamling i Eslöv på Berga IP, söndagen 10 november. Kallelserna med spelarlistor till båda dessa samlingar finns HÄR.

Preliminär Årsplanering 2020

Då har Skånes Fotbollförbunds tävlingsavdelning publicerat sin preliminära årsplanering för 2020. LÄS MER

Malmö FF Skånska mästare 2019

Vi säger stort grattis till Malmö FF som blev skånska mästare 2019 efter 2-0 mot Torns IF i gårdagens DM final Herrar Senior. Vi tackar båda lagen för bra spel och en spännande match!

FC Rosengård säkrade SM-guldet

Trots att det återstår en omgång av OBOS Damallsvenskan säkrade idag FC Rosengård SM-guldet genom 1-1 hemma på Malmö IP mot Vittsjö GIK inför 3262 åskådare. Skånes Fotbollförbund gratulerar till SM-guldet.

Inbjudan till domarutbildning

Skånes Fotbollförbund erbjuder dig som bor i Ängelholmsområdet att gå en utbildning för att bli distriktsdomare. Steg-1 utbildningen äger rum 7-8/12 9.00-15.00. Är du intresserad så lämna en intresseanmälan HÄR.

Information gällande registerutdrag

Föreningar ska – istället för som tidigare uppmanas att – begära begränsat utdrag ur belastningsregistret för de som anställs eller har uppdrag i föreningen och där har kontakt med barn. Beslutet fattades vid Riksidrottsmötet 2019 och börjar att gälla från och med 1 januari 2020. LÄS MER

#SCHYSSTMATCH

För att hjälpa till att skapa en Positiv matchmiljö för våra ungdomslag har Skånes FF under 2018 -19 erbjudit Grönt Kort med ledarutbildning, Gröna kort till tränare/ledare, matchvärdsvästar och lagkaptensbindlar – nu lanserar vi i samarbete med Skåneidrotten också #Schysstmatch! LÄS MER

Positivt extrakval på herrsidan i år

Efter genomgång av upp-/nedflyttning av herrlag mellan våra distriktserier har det visat sig att vi i Skåne har fyra uppgångar till herrar division 3, men får efter årets seriespel i division 3 (Sydvästra/Sydöstra/Södra) endast ned tre skånelag via direktnedflyttning (lag 10-12 i herrar division 3 södra). Detta innebär att det blir "positivt extrakval" för herrar i år. LÄS MER

Skånska domare i Champions League

Skånska domarna Andreas Ekberg, Mohammed Culum och Kristoffer Karlsson kommer imorgon onsdag tillsammans med Stefan Hallberg från Göteborg döma Liverpool mot Salzburg i Champions League grupp E. Matchen börjar klockan 21.00 och visas på TV6.
Videodomare är Jesús Gil Manzano från Spanien och assisterande videodomare är Ricardo de Burgos Bengoetxea också från Spanien.

LYCKA TILL!!!.

Tränarutbildarträff med Daniel Ekvall

Några bilder från måndagens tränarutbildarträff med Daniel Ekvall från Svenska FF. 45 skånska instruktörer var på plats i Lund, som nu är fullmatade med nya kunskaper inför höstens kurser ute i våra föreningar.

Påminnelse att ansöka om SvFF utmärkelser

Det finns möjlighet att ansöka om SvFF:s utmärkelser i form av förtjänsttecken i silver, guld och förtjänstmedalj i guld. Ansökan ska vara Skånes Fotbollförbund tillhanda senast 30/9. Klicka på "läs mer" för mer info och ansökningsblankett LÄS MER

Inför Svenska Fotbollförbundets Representantskap 2019

Skånes Fotbollförbund redovisar de motioner som föreligger till SvFF Representantskap i november 2019, här finns också Tävlingsutvecklingskommitténs förslag på förändringar av tävlingsreglerna.

För mer information eller inspel från föreningen - kontakta gärna Skåne FF:s tävlingsavdelning. LÄS MER

Skånska Mästare utsedda

Under onsdagen spelades det två finaler i Skånes Fotbollförbunds Distriktsmästerskap. I Helsingborg blev Eskilsminne IF mästare för damseniorer genom att besegra Hammenhögs IF med 3-0. Den andra finalen spelades i Kristianstad och där var det Kristianstad FC herrjuniorer som efter förlängning drog det längsta strået i matchen mot Hässleholms IF och vann med 4-3.

Skånes FF’s Spelar- och Tränarutbildning (STU) - hösten 2019

Som ni kanske har läst och uppmärksammat har Skånes FF:s och Svenska FF:s samsyn på huvudfokus inom spelarutbildning skilt sig i några avgörande delar de senaste åren. Nu har SvFF och Skånes FF arbetat fram en överenskommelse. Vad denna innebär för vår spelarutbildningsverksamhet från hösten 2019, går att läsa om HÄR.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter