Spelprogram definitivt

Efter avslutad bokningsprocess via Fogis vill Skånes FF härmed meddela att årets A-lagsserier samt regionala serier för F17, P19, P17 och P16 i distriktet är definitiva! Det går nu inte längre att själv justera eller ändra spelordning i Fogis. LÄS MER.

Schysst Match Skåne - Nolltolerans 2.0

För att få en positiv start på matcherna och uppnå en än mer schysst matchmiljö har en uppmaningstext tagits fram i Skånes FF:s regi, som ska läsas upp vid seniormatcher av hemmalagets lagkapten precis innan matchstart. Båda lagens spelare och ledare ska tillsammans med domarna vara samlade (domarnas ansvar) mitt på plan när texten läses upp. Se i filmen nedan hur det kan gå till! #schysstmatchskåne

Årsmötet 7/3-2020

Inför Skånes Fotbollförbunds årsmöte den 7 mars har den sedan tidigare distribuerade dagordningen justerats. Vid årsmötet skall det i år även fattas beslut om reviderade stadgar för förbundet. LÄS MER

Ansök om LOK-stöd senast den 25 februari

Sista ansökningsdag för LOK-stöd (Lokalt aktivitetsstöd) för höstens aktiviteter är den 25 februari. Ansökan gör ni på er förenings IdrottOnline-sida. LOK-stöd kan sökas av alla RF-anslutna idrottsföreningar som har barn- och ungdomsidrott för deltagare i åldern 7–25 år. LÄS MER

Reviderad preliminär serieindelning

Skånes FF har härmed efter avslutad remissrunda 1 (av 2) publicerat en reviderad preliminär serieindelning för distriktets serieverksamhet 2020.

Den reviderade preliminära serieindelningen avser Damer- och Herrar B, Herrar J, Motion, Skåneserier, Ungdomsserier 13-17 år och Barnserier 9-12 år. LÄS MER.

Inbjudan Årsmöte 2020 (påminnelse)

Ni inbjuds härmed att anmäla era representanter till Skånes Fotbollförbunds årsmöte 2020.
Årsmötet äger rum på Quality Hotel View i Malmö, lördagen den 7 mars, förhandlingarna börjar klockan 10.00, men redan från 09.00 finns det framdukat kaffe med fralla.
Efter förhandlingarna som beräknas sluta ca 12.00 bjuder vi på lunch.

LÄS MER

SM-silver i futsal för Dösjöbro IF

Vi hade Skånskt deltagande i finalen i Futsal-SM för flickor 17 i söndags. Dösjöbro IF kämpade och slet men Hammarby IF FF var numret för stort och vann finalen med 4-0.
Silvret hamnade alltså i Skåne, bra jobbat och stort grattis tjejer och till deras ledare Pierre, Thomas och Linda.

Vi hade även ytterligare ett skånskt lag med i slutspelet i F17 och det var Södra Sandby IF. Trots bra intsatser räckte det tyvärr inte till slutspel.

Bilder från Regionalt läger i Lund

Under vecka 7 arrangerade Skånes FF tillsammans med Svenska Fotbollförbundet ett regionalt läger för 46 stycken pojkar födda 04, lett av förbundskapten Peter Wennberg.
Spelarna bodde på Scandic Star i Lund och praktikpassen genomfördes på Klostergårdens IP. Vi tackar alla spelare, ledare och övriga för riktigt utvecklande dagar!

Här finns ett bildspel med bilder från någon av dagarna.

Inbjudan till Fogisutbildning

Skånes Fotbollförbund bjuder härmed i samarbete med Ifö Bromölla IF in till en Fogis-utbildning för dig som är administratör eller användare. Utbildningen vänder sig alla oavsett tidigare erfarenhet av Fogis. LÄS MER

Föreningsträffar

Skånes Fotbollförbund vill tacka alla som deltog på våra föreningsträffar under vecka 6. Presentation som användes under träffarna kan du ta del av HÄR.

Preliminär serieindelning 2020

Skånes FF har härmed efter avslutad anmälningsperiod i Fogis nöjet att informera om preliminär serieindelning för distriktets serieverksamhet 2020. Den preliminära serieindelningen avser Damer- och Herrar B, Herrar J, Motion, Skåneserier, Ungdomsserier 13-17 år och Barnserier 9-12 år.

Skånes FF Informerar Nummer 1

Årets första nummer av Skånes Fotbollförbunds nyhetsbrev finns nu ute. Normalt så skickas nyhetsbrevet ut till samtliga föreningar men på grund av tekniska problem kan det inte göras i dag. Så istället kan nyhetsbrevets viktiga innehåll läsas HÄR.

Steg 1-utbildning på Österlen och i Landskrona

Skånes FF anordnar en Steg 1-domarutbildning på Österlen 16/2 samt 22/2 och i Landskrona 2/3, 4/3 samt 8/3. För mer information samt att göra en intresseanmälan LÄS HÄR.

DM-Lottningen är klar

Efter avslutad anmälningsperiod är nu årets DM-Gruppspel lottat och publicerat. LÄS MER

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter