DM-Lottningen är klar

Efter avslutad anmälningsperiod är nu årets DM-Gruppspel lottat och publicerat.

Att tänka på:

Skånes FF tillämpar s.k. fasta speldatum och avsparkstider för distriktets DM-tävlingar. Söndagsmatcher är förbokade att spelas klockan 14.00 och onsdagsmatcher är förbokade att spelas klockan 19.00. Man får efter överenskommelse mellan föreningarna spela en annan dag än vårt föreslaget ursprungsdatum och en ändring av match meddelas förbundet på vårt elektroniska matchändringsformulär som finns här Obs Tänk på att båda föreningarna måste vara överens om en ändring för att den ska gå igenom.

Skånes FF:s domaravdelning eller i förekommande fall lokala domartillsättaren tillsätter domare i alla DM-Klasser.

Vi har för tillfället följande vakanser: Herrar senior (1 plats), Flickor 16 (1 plats), Pojkar 14 (1 plats). Är någon förening intresserad av att ta en av vakanserna, så gäller först till kvarn och ni hör av er till Tävlingsavdelningen, 040-590200.

Ta gärna del av all information kring DM här

Vi önskar lycka till i årets DM-Tävlingar!