STU-slutspurt 2020 samt Skånelägret 25-31/10

Vår STU-verksamhet går nu in i sitt slutskede med aktiviteter för samtliga åldersgrupper. För att finna info om dag, tid och plats för respektive zon's STU-samlingar gå in på www.skaneboll.se/stu och klicka där vidare under "STU-platser" samt "Kallelser".

Nästa STU14-träning äger rum 17 – 23 oktober
Observera att kallelser ej skickas ut till föreningar/kontaktpersoner inför detta tillfälle – utan hämtas på www.skaneboll.se/stu under "Kallelser F14 resp P14". Detta är den sista STU14-träningen för 2020.

Nästa STU15-aktivitet äger rum under Skånelägret - som för Flickor 15 år (05) genomförs söndagen-måndagen 25-26 oktober och för Pojkar 15 år (05) tisdagen-onsdagen 27-28 oktober.
Observera att en separat kallelse tillsammans med program skickas ut till berörda spelare och dess föreningar inför detta tillfälle – och kan också hämtas på http://www.skaneboll.se/utbildningsverksamhet/spelarutbildning/skanelagret/.

Nästa STU16-samling är STU-matcher och äger rum 6, 8 samt 14 oktober – se nedan för vilka zoner som spelar vilka dagar samt på vilka platser:

Flickor

Nordväst

Nordost

Ons

7 okt

Hässleholm

Flickor

Syd

Mitt

Tors

8 okt

Eslöv

Pojkar

Sydväst 1

Sydost

Ons

7 okt

Skurup

Pojkar

Mitt

Nordost

Tors

8 okt

Höör

Pojkar

Sydväst 2

Nordväst

Ons

14 okt

Eslöv

Kort därefter har STU-16 grupperna sin nästa aktivitet under Skånelägret - som för Flickor 16 år (04) genomförs fredagen 30 oktober och för Pojkar 16 år (04) lördagen 31 oktober.
Observera att en separat kallelse tillsammans med program skickas ut till berörda spelare och dess föreningar inför detta tillfälle – och kan också hämtas på http://www.skaneboll.se/utbildningsverksamhet/spelarutbildning/skanelagret/.

STU-verksamheten för Pojkar 17 år (födda 2003) hade nyligen (21/9) en samling i sina två zoner och dessa två zoner kommer att ha en matchsamling att se fram emot under vecka 46. Separat kallelse kommer att skickas ut senast två veckor före denna samling.