Digital Föreningsträff: Tema Ledarförsörjning

Skånes FF och RF-SISU Skåne bjuder in alla skånska fotbollsföreningar till en kväll med tema Ledarförsörjning, tisdagen den 2 februari kl 18.30-20.30. Träffen arrangeras inom ramen för Diplomerad Förening.

Vill din förening ha fler, bättre och/eller nöjdare ledare? Då är denna träff något för er!

Ledarförsörjning är ett samlingsnamn för hur föreningen arbetar med att rekrytera, utveckla och behålla sina ledare.

Alla skånska fotbollsföreningar är välkomna till den digitala träffen, tisdagen den 2 februari kl 18.30-20.30.

Målgrupp är de föreningar som vill skapa en (eller utveckla en redan befintlig) strategi för sin ledarförsörjning med målet att få fler, bättre och mer nöjda ledare.

Under träffen kommer ni få konkreta tips på hur ni kan utveckla er ledarförsörjning och utbyta erfarenheter med andra föreningar. Ni kommer även att få information om hur ni inom ramen för Diplomerad Förening, med stöd från Skånes FF och RF-SISU Skåne, kan arbeta vidare för att utveckla er förening efter träffen.

Vi ser med fördel att det är flera (2-4) personer från föreningen som deltar på träffen. Det kan vara ordförande, styrelseledamöter, personal, personer i kommittéer/utskott etc. Under kvällen kommer ni, internt i föreningen, få tid att diskutera hur ni efter träffen ska arbeta vidare med ledarförsörjningen i er förening.

Anmälan: Görs genom föreningsinloggning i FOGIS eller på länken nedan senast den 28 januari. Vid anmälan ska ni ange förening, namn, personnummer samt mejladress. ANMÄLAN GÖRS HÄR

Hur: Föreningsträffen kommer att genomföras via Microsoft Teams. För att delta på träffen behövs dator med kamera och mikrofon samt god internetuppkoppling. En mötesinbjudan kommer att skickas ut några dagar innan träffen. Observera att mötesinbjudan kommer att skickas till mejladressen som anges vid anmälan.

Kostnad: Träffen är kostnadsfri, dock utgår det en avgift på 200:- som faktureras föreningen om man trots anmälan uteblir utan att ha anmält förhinder.

Frågor: För frågor, ta kontakt med Magnus Palmén, Skånes FF (magnus.palmen@skaneboll.se, 040-590216) eller Kalle Willstrand, RF-SISU Skåne (kalle.willstrand@rfsisu.se, 010-4765742)

Om Diplomerad Förening: Diplomerad Förening (Dip IF) är svensk fotbolls paketering för föreningsutveckling, där Ledarförsörjning är ett av områdena. Genom Dip IF får föreningen möjlighet att på ett tydligt och övergripande sätt arbeta med sina föreningsutveckling med stöd och vägledning från både Skånes FF och RF-SISU Skåne. Vill ni utveckla er förening för att få fler spelare, nöjdare medlemmar, bättre ledare, en sundare idrottsmiljö eller en tryggare ekonomi? Läs mer på https://aktiva.svenskfotboll.se/forening/diplomerad-forening/