Tack för 2008

2008 lider mot sitt slut och vi vill med dessa rader rikta ett tack till dig för årets insatser som domare. Domarkommittén är i stort nöjda med på vilket sätt dom flesta uppdragen har genomförts och klagomålen från föreningarna har varit få.

2009 skall vi jobba vidare och bli ännu bättre och rätta till dom brister som har funnits -08. Vi kommer på kurserna bl a att diskutera attityd och inställning till våra domaruppdrag. En del av våra kollegor slarvar fortfarande med dom administrativa bitarna, såsom kvitto, matchrapporterna och grov anmälan. Detta måste också bli bättre -09.

Fogis och hemsidan:
Under december månad kommer vår nya uppfräschade hemsida att bli klar. Har dusynpunkter eller idéer om vad som bör finnas på domarfliken så hör gärna av dig till oss. Vi kommer också under december att gå över till ett nytt dataprogram som heter Fogis. Detta är samma program som Svenska FF och övriga distrikt använder. Detta kommer att innebära en del förändringar för oss domare. Varje domare kommer att ha sin egen inloggning där man kan se egna uppdrag och vilka matcher som saknar domare. Här får man också besked om när matcher blir flyttade eller inställda.
Mer information om detta kommer på kurserna.

OBS! För att detta skall fungera bra måste vi ha din rätta mailadress, kolla i fogis så den stämmer. Saknar du inloggning i fogis eller inte lämnat epost adress än så vill vi att du kontaktar kansliet omgående.

Kursavgiften:
Som du ser har kursavgiften höjts inför 2009 och det beror på följande faktorer: Kost, logi och utbildningsmaterial har blivit dyrare. 200:- av kursavgiften går direkt till Skånes Fotbolldomarförbund. Denna avgiften har tidigare betalats via din medlemsavgift i domarklubben. I kursavgiften ingår också nya domarkläder, tröja, byxor och strumpor.

Detta innebär att från 2009 kommer alla Skånes distriktsdomare att bära enhetlig klädsel med Skånes FF´s emblem på bröstet. Kläderna kommer att utprovas vid kurstillfället.

OBS! Har du för avsikt att INTE döma 2009 så vore vi tacksamma om du meddelade kansliet detta omgående via mail eller telefon. Då underlättar du vårt arbete i Fogis och när vi skall beställa kurslokaler.

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR
Skånes Fotbollsförbund
Domarkommittén