Hjälp med er sommarfotbollsskola?

Skånes Fotbollförbund erbjuder på flera olika sätt föreningar hjälp med sina sommarfotbollsskolor. Nytt för i år är bland annat satsningen på ledarutveckling där föreningen kan ha en instruktör på plats som ledarstödjare under sommarfotbollsskolan.

Klicka på rubriken ovan för mer information.

En ledarstödjare kan båda stötta och till viss del utbilda nya, unga ledare. I satsningen ingår även en ledarutbildning (3 timmar) som genomförs på hemmaplan hos föreningen innan sommarfotbollsskolan. "Ledarutveckling sommarfotbollsskola" finansieras helt av Idrottslyftet och vänder sig till alla föreningar, oavsett om man arrangerar en LFS eller en fotbollsskola i egen regi.

Landslagets Fotbollsskola (LFS) är Svenska Fotbollförbundets (SvFF) officiella fotbollsskola som arrangeras av föreningar runt om i landet i samarbete med SvFF. Få alternativ kan ge samma kvalitet i upplägg, utbildning och administration som LFS.

Läs mer om Landslagets Fotbollsskola, "Ledarutveckling sommarfotbollsskola" och tips på sidoaktiviteter på Skånes FF:s sida för sommarfotbollsskolor HÄR

Kontakt: Magnus Palmén, magnus.palmen@skaneboll.se, 040-59 02 16