Tränarinspiration 2018

Tränarinspiration 2018 bjuder på en heldag med otroligt spännande föreläsare under rubriken "Fyra skånska ess".

Elisabeth "Beta" Gunnarsdottir, som nyligen blev vald till "Årets tränare", berättar fängslande om hur hon jobbar med sitt KDFF. Malmö FF:s guldtränare Magnus Pehrsson ger oss en unik inblick i vägen till det 20:e guldet och om förberedelserna inför kommande CL-kval. Hur Helsingborgs IF:s återtåg till Allsvenskan ska gå till kommer tränaren Per-Ola Ljung (guldtränare 2011) att initierat att berätta om.Praktikpasset håller nye Östertränaren Christian Järdler (allsvensk spelare i både MFF och HIF) i – temat blir "passningsspel för att passera lagdelar". Vi kör lördagen den 27 januari på Stadionområdet i Malmö – praktiken inomhus i kombihallen.

Information/Inbjudan (änmälningstiden är förälngd. Sista dagen att göra anmälan är nu 17/1)