Bidrag för inköp av sarg

Skånes Fotbollförbund erbjuder nu föreningar i Skåne möjlighet till bidrag i samband med inköp av sarg för spel 5 mot 5. Vi lämnar maximalt 15000:- i bidrag per sarg och maximalt två sarger per förening. Det vill säga totalt bidrag om 30000:- vid köp av två sarger.

Villkor för bidraget finns på ansökningsblanketten

Skånes Fotbollförbund har även undersökt marknaden för sarger 5 mot 5. Det finns ett antal leverantörer.

Nedan finns tre alternativ som vi kan rekommendera. Två leverantörer som levererar plastsarg i hård plast och en leverantör som levererar en sarg i mjuk skumplast. Ni kontaktar själv leverantör och sluter avtal med den ni finner bäst. Meddela dem gärna att ni fått kontakt med dem via Skånes Fotbollförbund.

Trafik & Fritid AB

Hans Persson

hans@trafik-fritid.se

www.trafik-fritid.se

Unisport / Rantzow Sport AB

Anders Bohman

anders.bohman@unisport.com

www.unisport.com

Tress Sport & Lek AB

Christopher Hedlund

ch@tress.se

www.tressutemiljo.se

Ansökan bidrag plastsarg