Barnidrottskonvent 10/2 i Malmö

För fjärde året i rad arrangerar Skåneidrotten tillsammans med bland annat Skånes FF Barnidrottskonvent (BIK). På BIK står barn- och ungdomsidrotten i fokus och eftermiddagen bjuder på intressanta föreläsare såsom Caroline Jönsson, Mats Trondman och Ungdomsbarometern.

BIK19 är årets bästa träffpunkt för barn- och ungdomsidrotten. På BIK19 får du tips på hur du och din förening kan erbjuda en bra verksamhet för era barn och ungdomar.

Vi inleder med tung och säker fakta i form av Ungdomsbarometern som ofta står bakom siffrorna i statistiken du ser i media när det gäller barn- och ungdomsidrotten. Därpå kommer Sveriges roligaste ungdomsforskare Mats Trondman och tolkar ungas röst på ett otroligt underhållande och träffsäkert sätt. Som tredje inslag väljer du en av tre inspirerande seminarier. Slutligen kommer landslagsmeriterade målvakten och idrottspsykologen Caroline Jönsson och pratar om hur föreningen kan uppdatera sig för att bli modern och attraktiv vad gäller bland annat långsiktighet och inkludering. Det blir en dag där vi garanterar att du går hem med inspiration och konkret användbar kunskap!

Deltagandet är kostnadsfritt.

Läs mer och anmäl dig på http://bit.ly/BIK-19