Återstart av STU verksamheten

Skånes FF har nu beslutat om en återstart av STU-verksamheten fr o m juni månad.

Kallelser till 15-års och 16-års samlingarna är på väg ut till spelare samt berörda föreningar i dagarna och går även att finna HÄR. Vi ber samtliga berörda att noga ta del av den viktiga och särskilda information som gäller i samband med dessa samlingar (se resp kallelse)

För STU14 planeras återstarten till perioden 22 augusti – 6 september. Kallelser till dessa skickas ut närmare denna period till föreningarna samt angivna kontaktpersonen. Platser, datum och tider för resp samling går dock redan att finna HÄR.

För STU Flickor 17 år planeras en samling till att äga rum tisdagen 23 juni alternativt onsdagen 24 juni. Kallelser beräknas skickas ut senast vecka 23.

För STU Pojkar 17 år är verksamheten uppskjuten tills vidare. Vi återkommer med mer besked.