eSkånebollen

Vi på Skånes FF kommer arrangera en e-sportscup i FIFA - "eSkånebollen". Cupen kommer hållas på fyra platser, en i varje hörn av Skåne, under novembers fyra lördagar (7, 14, 21, 28 nov).

eSkånebollen arrangeras tillsammans med Spelens hus och några av våra samarbetspartners samt en förening i respektive hörn. Datum för respektive zon och medarrangerande föreningar är för 2020:

eSkånebollen i korthet
Tävlingen avgörs i FIFA 21 och spelas på Playstation 4.

eSkånebollen kommer delas upp i två åldersgrupper; 7–12 år och 13 – uppåt och kommer köra under ett för- och eftermiddagspass (9.00-13.00 & 14.00-18.00).

Det kommer vara två spelare i varje lag. Vi ser gärna deltagande tjejer och uppmuntrar till anmälan av mixade lag. Vid sjukdom/sent förhinder och man inte lyckats hitta en ersättare kan vi acceptera att man spelar själv.

Anmälan måste göras via en fotbollsförening. Tillhör man inte en förening, men gärna vill vara med, kommer man uppmanas att gå med i närmsta fotbollsförening (vi hjälper till med kontakt). Men till en början gäller ett lag per förening och det är föreningen som tar ut laget (sker på olika sätt). I mån av plats kan möjlighet till ett andra lag i redan anmäld förening ges. Då är det anmälningsdag som prioriteras.

Cupspelet:

Totalt: 31 matcher. Vi räknar med 3 matcher/timme. 20 min för varje match (ca 10 min match & 10 min byte/paus)

Anmäl ett lag genom att skicka ett email till Pernilla Nilsson, pernilla.nilsson@skaneboll.se

Inbjudan till eSkånebollen

Föreskrifter för eSkånebollen