Bli medarrangör till våra evenemang

Marknad

Skånes FF har aldrig haft svårt att få bra och engagerade arrangörsföreningar till våra evenemang. Föreningar som en gång varit med och arrangerat kommer ofta tillbaks och vill vara med. En av de effekter som ofta framkommer efter att man varit medarrangör är att sammanhållningen och engagemanget i föreningen ökar, samt kontakten med kommunen och andra intressenter oftast blir bättre.

För att vara medarrangör finns det lite kriterier först och främst vad gäller anläggningen, men också att man är medveten om att det kommer att krävas att man lägger ner tid och engagemang för att göra ett bra arrangemang. Dessutom krävs det mycket folk för att ro i land det hela. I menyn till vänster hittar du en länk till vilka kriteriers som krävs Skånes FF ser gärna att Ni som medarrangörsförening först är med och arrangerar något av våra egna evenemang (ex DM-Finaler) innan Ni blir medarrangör till någon ungdomslandskamp.

Vi erbjuder dessutom hjälp till distriktets föreningar som vill ha tips och idéer för att kunna utveckla sina egna evenemang. Kontakta oss så kommer vi gärna ut till Er.

Pernilla Nilsson Skånes Fotbollförbund
Tel arb: 040-590215
Epost: pernilla.nilsson@skaneboll.se