Skånes FF "Min Fotboll - utmaning"

Nu drar vi igång en utmaning ute i våra föreningar kring appen Min Fotboll inför säsongsavslutningen. Utmaningen är enkel och ni har chans att vinna fina priser till er förening. Men det bästa av allt är att ni kommer kunna ha mycket kul och nytta av appen när ni sedan kan följa, stötta och bli egna matchreportrar. Som förening har ni dessutom möjlighet att ge era sponsorer och partners exponering i denna nya kanal - en bra inkomstkälla för föreningarna.

Till utmaningen;

Den förening som har fått flest nya användare av appen, från dagens datum 23/9 fram till 31/10, blir vinnare av utmaningen. Föreningen vinner fina priser från några av våra samarbetspartners;

- 4 presentkort på Hotellövernattning för 2 personer i dubbelrum på valfritt Scandic Hotell

- 10 högklassiga fotbollar från PUMA

Hur föreningen sedan fördelar priserna inom föreningen avgör ni själva. Vill man, finns det möjlighet att få statistik på antal användare i respektive lag.

Hur antalet användare ser ut för er förening idag, och därmed vilket antal ni startar utifrån, kan ni se HÄR. Finns er föreningen inte med i listan är det bara att köra igång från 0. Se filmen om hur ni kommer igång HÄR

Lycka till!

Min Fotboll Appen

För er som missat vad Min Fotboll är kommer här en liten kort förklaring.

Min Fotboll är svensk fotbolls nya officiella app där ni hittar alla klubbar, lag, matcher, spelprogram, resultat & tabeller. Appen gör det möjligt att dela filmklipp, bilder, referat, live-sändningar och resultat, så att alla som är intresserade och stöttar ett lag kan följa och vara en del av allt som händer kring lagets matcher. Mer utförlig information hittar ni HÄR.