På denna sida samlar vi information gällande de "Nya Nationella Spelformerna. Du hittar informationen dels på nedan på nyhetssidan men även i menyerna till vänster.

Förtydligande regler Nya spelformerna

Skånes Fotbollförbund skickade den 26/4-18 ut ett förtydligande gällande spelregler för de nya spelformerna till samtliga föreningar och till samtliga kontaktpersoner för deltagande lag i våra barn och ungdomsserier. Läs förtydligandena HÄR.

Bidrag för inköp av sarg

Skånes Fotbollförbund erbjuder nu föreningar i Skåne möjlighet till bidrag i samband med inköp av sarg för spel 5 mot 5. Vi lämnar maximalt 15000:- i bidrag per sarg och maximalt två sarger per förening. Det vill säga totalt bidrag om 30000:- vid köp av två sarger.

Erbjudande fotbollsnät

Vårt erbjudande att tillhandahålla fotbollsnät för 3 mot 3 spel i enlighet med de "Nya nationella spelformerna" har blivit en succé. Efterfrågan har varit väldigt stor och de 30 nät vi hade att tillgå är nu beställda och därför kan vi inte ta emot fler beställningar. Ni som gjort beställning före 09:00 den 13 december kommer att få leverans. Vi jobbar på att försöka få fram ytterligare nät. Om din förening är intresserad av nät så går det fortsättningsvis bra att anmäla sitt intresse. Dock kan vi inte lova eller garantera några fler nät utöver de 30 som är beställda. Ni anmäler ert intresse på samma adress som tidigare, fotbollsnat@skaneboll.se

Nya nationella spelformer 2018

Skånes FF vill här informera om de NYA NATIONELLA SPELFORMERNA som beslutades av Svenska Fotbollförbundets Representantskap den 1 december i Stockholm.

Representantskapet beslutade, efter att saken förankrats bl.a. vid två Ordförandekonferenser samt Rikskonferensen 2016, att införa nya nationella spelformer för SDF arrangerad fotboll som tvingande träder i kraft fr.o.m. den 1 januari 2019.

Frågor och Svar

I menyn till vänster finns länken till Skånes FF´s FAQ-sida gällande de nya spelformerna. Sidan uppdateras med fler frågor och svar efter hand. Finns inte just din fråga besvara kan du ställa din fråga till oss via mail till fogissupport@skaneboll.se. Frågan och svaret kommer att publiceras på vår FAQ-sida.

Spelarmatris

Vilken speltid gäller för nioåringar?, vilken planstorlek gäller för 12 åringar? I menyn till vänster finns en spelarmatris och där finns alla svaren gäller spelform, planstorlek med mera.

Visa alla nyheter