Priser i distriktsserierna

Förening som vinner sin serie för A- och B-lag får Skåne FF:s stora diplom. I juniorserier, som avslutas på hösten, utdelas prisplaketter i valören guld till det segrande laget.

I barn- och ungdomsserier i tävlingskategorier 13 år och äldre, som avslutas på hösten, utdelas prisplaketter (guld/silver/brons) till första, andra och tredje laget. Antalet plaketter är 16 st i spelformerna 9 mot 9 och 11 mot 11. Plaketterna kan hämtas ut på Skåne FF:s kansli, eller på Representantskapet den 20 november i Lund. Plaketter kan även skickas till föreningen mot en portokostnad, kontakta i detta ärende anette.hansson@skaneboll.se.

Föreningen har även möjlighet att köpa plaketter till övriga spelare som deltagit i seriespelet. Ograverade plaketter kostar 20kr/st och beställning görs genom att sätta in totalbelopp på Skåne FF:s bankgiro 517-7423, märk talongen med antal plaketter, valör och föreningsnamn.

I barnserier 9-12 år tilldelas att föreningens spelare Skåne FF:s diplom. Föreningen skriver själv ut tillämpligt antal diplom från www.skaneboll.seunder Blanketter och Formulär och delar sedan ut dessa till föreningens spelare.