Spelar- och Tränarutbildning - STU

STU14-15-16-samlingar 6-29 april uppskjutna

Översikt STU 2021 (per 12 apr)

Årsplan STU 2021 (per 12 apr)

STU-PLATSER, KOMMANDE TRÄNINGAR

(Kallelser läggs ut i dokumentbanken längst ned på sidan)

14-åringar Flickor

14-åringar Pojkar

15-åringar Flickor

15-åringar Pojkar

16-åringar Flickor

16-åringar Pojkar

17-åringar Flickor

17-åringar Pojkar

INFORMATION OM SKÅNES FF:s STU-VERKSAMHET

Skånes FF:s STU-verksamhet har huvudsyftet att erbjuda utbildning och stimulans i ett långsiktigt perspektiv för de spelare som brinner för fotboll, och även för dem som har en sen utveckling. Fler ska motiveras att spela längre!

Samtidigt ger vi möjligheter till extra fokus på klubbtränarfortbildningen på STU-lägren.

STU14
Anmälan till STU14 är stängd. Kallelse till vårens första träning skickas till kontaktpersonen som angavs vid anmälan. Det skickas ingen kallelse till kommande läger. Information om kommande läger finns högre upp på denna sida under "STU-platser".

STU15
Nu är uttagningen (premiering) gjord till Skånes Fotbollförbunds STU15 (spelare födda 2006), Spelar- och Tränarutbildning. Uttagningen till STU15 har gjorts efter våra STU-samlingar för 14-åringar. Uttagna spelare har fått ett brev hemskickat med information om STU15 och berörda föreningar via e-post. Kallelserna till respektive samling innehållande STU15-trupperna finns nu också att finna i mappen "Kallelser" längst ned på denna sida.

Kallelse skickas hem till spelarna inför vårens första träning. Det skickas ingen kallelse till vårens andra träning. Information om kommande träningar finns högre upp på denna sida under "STU-platser".

STU16
Kallelse skickas hem till spelarna inför vårens första träning. Det skickas ingen kallelse till vårens andra träning. Information om kommande träningar finns högre upp på denna sida under "STU-platser".

STU17
Nu är uttagningen (premiering) gjord till Skånes Fotbollförbunds STU17 (spelare födda 2004), Spelar- och Tränarutbildning. Uttagningen till STU17 har gjorts efter våra STU-samlingar för 16-åringar under 2020. Uttagna spelare har fått ett brev hemskickat med information om STU17 och berörda föreningar via e-post. Ett dokument innehållande STU17-trupperna finns nu också att finna i mappen "Kallelser" längst ned på denna sida.

Kallelse skickas hem till spelarna inför vårens första träning. Det skickas ingen kallelse till vårens andra träning. Information om kommande träningar finns högre upp på denna sida under "STU-platser". För närvarande avvaktar vi med att planera in de första samlingarna med anledning av de restriktioner (Covid-19) som råder i nuläget, men kommer att meddela dessa datum så fort vi kan planera in dem.