NYHETER FRÅN TÄVLINGSVERKSAMHETEN

Reviderad preliminär serieindelning

Skånes FF har härmed efter avslutad remissrunda 1 (av 2) publicerat en reviderad preliminär serieindelning för distriktets serieverksamhet 2020.

Den reviderade preliminära serieindelningen avser Damer- och Herrar B, Herrar J, Motion, Skåneserier, Ungdomsserier 13-17 år och Barnserier 9-12 år. LÄS MER.

Inbjudan Årsmöte 2020 (påminnelse)

Ni inbjuds härmed att anmäla era representanter till Skånes Fotbollförbunds årsmöte 2020.
Årsmötet äger rum på Quality Hotel View i Malmö, lördagen den 7 mars, förhandlingarna börjar klockan 10.00, men redan från 09.00 finns det framdukat kaffe med fralla.
Efter förhandlingarna som beräknas sluta ca 12.00 bjuder vi på lunch.

LÄS MER

SM-silver i futsal för Dösjöbro IF

Vi hade Skånskt deltagande i finalen i Futsal-SM för flickor 17 i söndags. Dösjöbro IF kämpade och slet men Hammarby IF FF var numret för stort och vann finalen med 4-0.
Silvret hamnade alltså i Skåne, bra jobbat och stort grattis tjejer och till deras ledare Pierre, Thomas och Linda.

Vi hade även ytterligare ett skånskt lag med i slutspelet i F17 och det var Södra Sandby IF. Trots bra intsatser räckte det tyvärr inte till slutspel.

Inbjudan till Fogisutbildning

Skånes Fotbollförbund bjuder härmed i samarbete med Ifö Bromölla IF in till en Fogis-utbildning för dig som är administratör eller användare. Utbildningen vänder sig alla oavsett tidigare erfarenhet av Fogis. LÄS MER

Föreningsträffar

Skånes Fotbollförbund vill tacka alla som deltog på våra föreningsträffar under vecka 6. Presentation som användes under träffarna kan du ta del av HÄR.

Preliminär serieindelning 2020

Skånes FF har härmed efter avslutad anmälningsperiod i Fogis nöjet att informera om preliminär serieindelning för distriktets serieverksamhet 2020. Den preliminära serieindelningen avser Damer- och Herrar B, Herrar J, Motion, Skåneserier, Ungdomsserier 13-17 år och Barnserier 9-12 år.

Skånes FF Informerar Nummer 1

Årets första nummer av Skånes Fotbollförbunds nyhetsbrev finns nu ute. Normalt så skickas nyhetsbrevet ut till samtliga föreningar men på grund av tekniska problem kan det inte göras i dag. Så istället kan nyhetsbrevets viktiga innehåll läsas HÄR.

DM-Lottningen är klar

Efter avslutad anmälningsperiod är nu årets DM-Gruppspel lottat och publicerat. LÄS MER

Vakanta platser i DM

Vakanser

Det är just nu fem vakanta platser till årets Distriktsmästerskap. Platserna är följande: herrar junior (1 plats), flickor 16 (1), pojkar 16 (2) samt flickor 14 (1).

Om ni är intresserade att ta en av platserna, är det först till kvarn som gäller. Ta kontakt med tävlingavdelningen, 040-590200.

Tillbakablick på fotbollsåret 2019

Året börjar lida mot sitt slut och Mats Hansson, tävlingsansvarig på Skånes FF, sammanfattar vårt skånska fotbollsår 2019. LÄS MER

Futsal-DM 2020

Under söndagen korades 2020-års Skånska futsalmästare i Kristianstad Arena. I F17 vann Dösjöbro IF finalen över Södra Sandby IF med 1-0 och i P17 vann Kristianstad FC mot IFK Hässleholm med 3-1. Grattis! Här kan du se bilder från Kristianstad.

Skånes FF bjuder in till Tränarinspiration 2020

Skånes FF har nöjet att bjuda in till en inspirerande fortbildningsdag inför fotbollssäsongen 2020. Det gör vi genom att erbjuda en inblick i hur två världsledande fotbollsnationer jobbar; Tyskland genom Anouschka Bernhard och Belgien genom Kris Van Der Haegen.

Hjärtligt välkomna!


Från representantskapet

Repskap 2019

Skånes Fotbollförbund vill rikta ett stort tack till alla som deltog på det årliga representantskapsmötet som avhölls på Scandic Star Hotell i Lund igår.

Preliminär Årsplanering 2020

Då har Skånes Fotbollförbunds tävlingsavdelning publicerat sin preliminära årsplanering för 2020. LÄS MER

Förslag till seriesammansättning

Skåne FF:s Tävlingsutskott (TU) har vid sammanträde den 30:e oktober fastställt ett första förslag till seriesammansättning av 2020-års distriktsserier för damer div.3-4 och herrar div.4-7 Läs mer

Malmö FF Skånska mästare 2019

Vi säger stort grattis till Malmö FF som blev skånska mästare 2019 efter 2-0 mot Torns IF i gårdagens DM final Herrar Senior. Vi tackar båda lagen för bra spel och en spännande match!

Information gällande registerutdrag

Föreningar ska – istället för som tidigare uppmanas att – begära begränsat utdrag ur belastningsregistret för de som anställs eller har uppdrag i föreningen och där har kontakt med barn. Beslutet fattades vid Riksidrottsmötet 2019 och börjar att gälla från och med 1 januari 2020. LÄS MER

#SCHYSSTMATCH

För att hjälpa till att skapa en Positiv matchmiljö för våra ungdomslag har Skånes FF under 2018 -19 erbjudit Grönt Kort med ledarutbildning, Gröna kort till tränare/ledare, matchvärdsvästar och lagkaptensbindlar – nu lanserar vi i samarbete med Skåneidrotten också #Schysstmatch! LÄS MER

Positivt extrakval på herrsidan i år

Efter genomgång av upp-/nedflyttning av herrlag mellan våra distriktserier har det visat sig att vi i Skåne har fyra uppgångar till herrar division 3, men får efter årets seriespel i division 3 (Sydvästra/Sydöstra/Södra) endast ned tre skånelag via direktnedflyttning (lag 10-12 i herrar division 3 södra). Detta innebär att det blir "positivt extrakval" för herrar i år. LÄS MER

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter