NYHETER FRÅN TÄVLINGSVERKSAMHETEN

Inbjudan Regional Futsalliga damer

Svenska Fotbollförbundets inbjuder till Regionala Futsalligan för damer som vi hoppas det finns intresse för i distriktet.

Efter avslutat seriespel i futsal väntar slutspel med kvartsfinal, semifinal och final. En stor skillnad jämfört med tidigare år är alltså att man inte kan nå SM-slutspel via DM som tidigare.

Vill man ha chans att slåss om SM-titeln måste man se till att anmäla sig till den Regionala Futsalligan! Detta är ett första steg mot en nationell seriepyramid även på damsidan.

Fri anmälan råder till tävlingen, sista anmälningsdag är den 15 augusti. Eventuella frågor besvaras av Anna Lögdberg på SvFF, Anna.Logdberg@svenskfotboll.se

PS! Till division 1 herrar kvalificerar man sig genom kval, efter att ha vunnit div. 2 (distriktsserie).

Vi återkommer inom kort med vår egen inbjudan avseende seriespel i futsal inom distriktet för barn, ungdom och senior.

Läs inbjudan här

Inbjudan till Samrådsmöte för föreningar med damverksamhet

Skånes Fotbollförbund inbjuder, mot bakgrund av Vittsjö GIK:s motion avseende ett s.k. rakt seriesystem för damer, distriktets föreningar med dam/flickverksamhet 15 år och äldre till en föreningsträff söndagen den 4 juni.

Tanken är att detta blir en mötesplats för organisationsledare i damföreningarna, där det ges möjlighet att träffa ledare från andra föreningar och på så sätt kunna utbyta erfarenheter och utväxla tankar och idéer som utvecklar damfotbollen och dess föreningar i Skåne.

Vår förhoppning är så många föreningar som möjligt deltar så att vi med gemensamma krafter kan presentera ett bra underlag till höstens Representantskapsmöte där motionen åter ska behandlas.

Ta chansen att vara med och påverka distriktets tävlingsverksamhet på damsidan!

Tävlingsbilagan 2017

Om du är ledare eller har annan roll i föreningen är det bra om ni tar del av tävlingsbilagan nedan

Skånes FF´s Futsalsida

Skånes Fotbollförbund har en Futsal sida där all viktig information om Futsal finns samlat. En länk till sidan finns i menyn till vänster men du kan också klicka här.

Visa alla nyheter