Distriktsmästare Futsal

I helgen avgjordes Futsal-DM för Pojkar & Flickor 15. LÄS MER.

I helgen genomfördes Futsal-DM i Kristianstad Arena för pojkar & flickor 15 år. Futsal-DM arrangerades av Skånes Fotbollförbund i samarbete med Kristianstad FC och integrerat i Kristianstad Arena Cup. 32 st matcher avverkades under lördagen (P15) mellan 9.00-16.30 och 24 st matcher avverkades under söndagen (F15) mellan 12.30-18.45.

I pojkar 15 blev Kullavägens BK DM-mästare efter att i finalen besegrat IFK Hässleholm med 5-2. På tredjeplats kom Råå IF som i matchen om 3-4 pris vann mot Trollenäs IF med 3-1.

I flickor 15 så drog Södra Sandby IF det längsta strået och blev DM-mästare. I finalen besegrades Kullabygdens DFF med 3-2. I 3-4 pris matchen blev IFK Osby det segrande laget efter 2-1 mot Fortuna FF.

Grattis till båda DM-Mästarna och även till tvåorna som även dessa är klara för det regionala slutkvalet (spelas 9 el 10 feb) till SM-slutspelet i Helsingborg 1-3 mars.