Spelar- och Tränarutbildning - STU

2018 förändras distriktets STU-verksamhet med huvudsyftet att Skånes FF ska kunna erbjuda utbildning och stimulans i ett ännu långsiktigare perspektiv för de spelare som brinner för fotboll, och även för dem som har en sen utveckling. Fler ska motiveras att spela längre!

Samtidigt ger vi möjligheter till extra fokus på klubbtränarfortbildningen på STU-lägren.

Information Spelar- och Tränarutbildning (STU) 2018

STU-platser 2018 (14-åringar)

STU 2018-2020 (Översikt)

Inbjudan STU för klubbtränare

Inbjudan STU 14 åringar

Karta zonindelning STU

Zonindelning STU

Fogismanual anmäla STU-deltagare i Fogis

Fogismanual anmäla STU-deltagare i Fogis (video).

Fogismanual anmäla klubbtränare till STU alternativt gör anmälan till klubbtränarfortbildningen HÄR

STU14
Anmälan till årets STU för spelare födda 2004 samt deras klubbtränare är nu stängd.

STU15
De spelare som är uttagna till STU15 har fått information om detta brevledes. Flickornas trupper finns i mappen "Kallelser F15" nedan och pojkarnas trupper finns i mappen "Kallelser P15".

När datum, tid och plats för den första träningen i zonen är bestämd får spelarna en kallelse hemskickad. Kallelsen läggs även in i mappen nedan. Det skickas ingen kallelse till vårens andra träning. Information om kommande träningar finns i dokumentet "STU-lägerplatser 2018 15-åringar" nedan.

STU16
Kallelse skickas hem till spelarna inför vårens första träning. Kallelsen läggs även in i mappen nedan. Det skickas ingen kallelse till vårens andra träning. Information om kommande träningar finns i dokumentet "STU-lägerplatser 2018 16-åringar" nedan.