Parafotboll

Vi på Skånes Fotbollförbund har, med stöd från Svenska Fotbollförbundet, ökat vårt engagemang inom Parafotbollen. Vi har fått möjlighet att engagera eldsjälen Karl-Erik Malmgren att marknadsföra och synliggöra Parafotbollen mer i Skåne.

Foto: Lola Nilsson

Kalle har startat arbetet med att kartlägga parafotbollen i vårt distrikt och vi vill gärna ha kontakt med föreningar som driver parafotboll i någon form. Kalle utför även uppsökande verksamhet och tar kontakt och besöker föreningar som vi redan vet är engagerande inom sporten.

Kontakta gärna Kalle om ni tänker starta lag eller har spelare med funktionsvariationer i sin förening.

Karl-Erik Malmgrens kontaktuppgifter;

epost: malmgrenkarlerik@gmail.com

mobnr: 0704-44 28 50 

Om man som förälder har ett barn som vill vara med och spela parafoboll, eller om man själv vill spela kan man också ta kontakt med Kalle, så hjälper han en vidare till närmaste lämplig förening. 

Parafotbollen i Skåne inom kort:

 

Parasport Sverige och Svenska Fotbollförbundet i samarbete med Skåne Parasportförbund välkomnar spelare med funktionsnedsättning till läger i Hässleholm. Värdförening är HIF Klinten. 

Senast anmälningsdag är 16 september. Mer info i inbjudan.

Omgång 4 i Skåneserien för spelare med funktionsnedsättning spelas i Helsingborg den 3 september. Se tider och plannummer i matchprogrammet.

Sista omgången i Skåneserien för spelare med funktionsnedsättning spelas i Eslöv den 8 oktober. Se tider och plannummer i matchprogrammet.