Seriestart framflyttad till 22-23 maj

Det blev dessvärre inga lättnader i restriktionerna i förra veckan, vilket gör att vi nu flyttar fram seriestarten enligt den plan som presenterats tidigare.

Serierna flyttas alltså fram och startar preliminärt (om restriktionerna tillåter det) 22-23/5 samt att kvalspelet ställs in.
Detta gäller alla serier som Skånes FF administrerar (inkl. barn, ungdom, senior samt motion).

När det gäller seniorserierna (A-lag och motion) kommer omgångar att flyttas till hösten och säsongen förlängs till en bit in i november eftersom kvalspelet ställs in.

I övriga serier (ej A-lag samt motion) kommer vi inte flytta omgångar utan där stryks de omgångarna i maj som är lagda före den 22/5. Återstående matcher spelas enligt planerat schema.

Det blir dock på samma sätt som förra året dvs. att dessa serier på våren är frivilliga och inte innebär någon WO-avgift, om man senast två dagar innan meddelat motståndarna att man inte tänker spela. Inställd match ska anmälan in till tavling@skaneboll.se

De omgångarna som är inställda fram tills den 22/5 finns kvar i Fogis och får om båda lagen är överens spelas vid tillfälle.

Höstens serier i de fall som normalt brukas lottas om efter vårserierna kommer att spelas med samma indelning även till hösten, vilket innebär att det inte blir någon ny serieindelning till hösten.

Under morgondagen (tisdag 27/4) senast klockan 14.00 kommer vi att skicka ut uppdaterade tidplaner som ni kan ha som grund när ni gör ombokningar i de serier där det ska göras.
I Fogis kommer vi att göra precis som vid förra framskjutningen, dvs. ändra de matcher som flyttas, till den nya sista speldagen och sätta tiden till 00.00.
De matcherna som flyttas på grund av framflyttningen av seriestarten ska vara bokade senast den 10/5.

Nästa riktmärke? Om det inte kommit lättnader i restriktionerna senast den 10/5 kommer serierna skjutas upp ytterligare och då till 5-6/6.

VI HOPPAS VERKLIGEN att det inte blir så.

Tack för ert jobb och er förståelse.

När det gäller information gällande damer division 2 samt F17 SM, P16 Nationell, P17 div 1 samt P19 division 1 så kommer vi också ut med information om detta tidigast imorgon tisdag dock senast onsdag.