Uppdaterad tidplan får årets seriespel

Då har tävlingsavdelningen uppdaterat tidplanen efter den senast framflyttade seriestarten som är preliminärt 22-23/5.

Då har tävlingsavdelningen uppdaterat tidplanen efter den senast framflyttade seriestarten som är preliminärt 22-23/5.

SENIORER (Herrar div 4-6, Damer 3-4 samt Motion)

Som vi skrev i gårdagens mail har vi här tvingats att flytta fram en del omgångar. Längst ner på denna sida finns dels en uppdaterad tidplan samt dokument där vi har satt omgångarna i datumordning så att det ska vara så enkelt som möjligt för er när ni ska boka om.

Finns även förklaringar till vissa datum ex vilka omgångar som är flyttade etc. (OBS! Finns ett dokument för 12-lagsserier, 10-lagsserier och ett för Motion).

Om serien innehåller fler än 10 lag, ska ni använda 12-lags. Är det 10 eller färre lag ska ni använda 10-lags. Motion har då sitt egna dokument.

Ni som har bokat in matcher dagen före den preliminära starten, fredagen 21/5 kan låta dessa matcherna vara så länge. Släpps restriktionerna i tid så vi kan börja den 22/5 kan ni även starta dagen före.
Det är dock inte tillåtet att nu flytta en match till den 21/5!


OBS!! Ni som har flyttat någon match utanför omgången till innan den 22/5 behöver boka om även dessa. Vi har lagt tillbaka dom till ordinarie omgångs sistadatum.

Sista datumet för att omboka matcherna är den 10/5 vilket innebär att ni inte behöver stressa med detta utan vänta ett tag. Kan ju komma ett besked runt den 9-10 om vi får börja den 22/5 eller får skjuta starten ytterligare.

ALLA ÖVRIGA SERIER SOM ADMINISTRERAS AV SKÅNES FF

Här har vi inte flyttat någon omgång utan de matcherna som skulle spelas innan 22/5 är inställda och kommer under dagen att markeras med Inställd i Fogis.

Som vi skrev igår så kommer de inställda matcherna att ligga kvar i Fogis som vill man spela dessa så får man göra det om man är överens.

När det gäller de matcherna från den 22/5 och framåt så är dessa precis som förra säsongen frivilliga. Vill man inte spela så kommer det inte att tillkomma någon w.o avgift.

Dock måste det meddelas till oss senast två dagar innan match till tavling@skaneboll.se annars kommer det på de matcher som domartillsätts av oss tillkomma en w.o avgift.

Vi kommer att spela med samma indelning till hösten dvs ingen omlottning.

OBS!! Ni som har flyttat någon match utanför omgången till innan den 22/5 behöver boka om även dessa. Inga matcher kan spelas innan den 22/5.