5,5 miljoner till fotbollsrörelsen

I samband med EM hade ICA en insamling till Svenska Fotbollförbundets initiativ Alla är olika - olika är bra. Tack vare årets insamling så har hela 5,5 miljoner kronor samlats in som nu ska delas ut till föreningar som aktivt arbetar för ett bättre Fotbollssverige.

Gör din förening något extra för allas rätt att spela fotboll? Kommer det kanske göras insatser för att få fler kvinnor i ledarroller i föreningen? Missa då inte att ansöka om att få bidrag från årets medel som samlats in för att skapa en fotboll där alla är lika välkomna. Läs mer om hur du ansöker i länken nedan.

Sedan 2016 har mer än 8,5 miljoner kronor samlats in och delats ut till föreningar runt om i Sverige. Pengarna har kunnat samlas in tack vare ICA-kundernas enorma engagemang och har under åren gått till fotbollsföreningar som på olika sätt arbetar för att skapa en välkomnande fotbollsmiljö.

Ansökningsperioden håller på till och med 31 december 2021.

Läs gärna även om vårt inom svensk fotbolls initiativ Plus 10 000 där målet är att rekrytera minst 10 000 fler tjejer och kvinnor inom fotbollen till år 2023.