Lyckat Plus 10 000 seminarium

Vi är mycket nöjda med seminariet och allt användbart vi alla fått med oss från kvällen inför vårt fortsatta arbete för att öka antalet kvinnor som ledare och tränare inom fotbollen. Stort tack till alla som medverkade!

Plus 10 000 seminariet som gick av stapeln i i samband med VM-kvalmatchen i tisdags hade en välfylld och tajt agenda med olika intressanta föreläsningar, men även viktig tid för diskussion och nätverkande.

De som gästade oss var Svenska Fotbollförbundets utbildningsansvarige Peter Landström och ambassadörsföreningen Ängelholm FF:s A-lagsansvarige för damerna Håkan Magnusson samt via inspelad intervju Victoria Sandell, tidigare landslagsspelare (en av våra bästa) och idag assisterande tränare i damlandslaget.

Det var 19 representerade föreningar på seminariet och deltagarna fick förhoppningsvis mycket tankar och idéer med sig hem. Och vilken härlig avslutning det blev med 3-0 till Sverige!

Ta del av materialet som presenterades på träffen och vad som kom fram från vår gruppaktivitet på vår sida om Plus 10 000 (längst ner på sidan under fliken "Plus 10 000 Seminariet 30 nov 2021" ).

Vid eventuella frågor vänligen kontakta;