Tidernas sista Skånebollen

Efter 40 år och 188 Skånebollen tackar vi för oss. Idag landar sista utgåvan av vår förbundstidning i brevlådor runt om i Skåne. Det är inte utan vemod, men allting har sin tid.

Istället kommer vi utveckla och förbättra vår kommunikation via våra digitala kanaler. Vi kommer dock fortsatt ge ut vår årsredovisning och styrelsens förvaltnings- och verksamhetsberättelse i tryckt form, som även kommer innehålla lite annan trevlig läsning.

Stort tack till alla som varit inblandade i Skånebollen under åren, och ett riktat tack till:

  • Sportjournalisten Roger Gottfridsson som varit med från starten och som förgyllt vår tidning med intressanta artiklar, kloka ord och tankar under alla år.
  • Företaget Exakta, som erbjuder lösningar för företags alla kommunikationsbehov, och som hjälpt oss med utformning och tryckning av förbundstidningen, där formgivaren Per-Olof Rydzén har varit en ovärderlig klippa som otroligt professionellt har hanterat arbetet.
  • Skånesport.se som under senare år har hjälpt oss att skriva bra artiklar i Skånebollen.

Ta del av trevlig läsning i sista numret (och tidigare nummer) i digital form på länken nedan. Numret innehåller bland annat artiklar som ”Nilla Fischer – kärleken till hemorten Verum består” och ”Skånska domare om sina vägar till sommarens EM”.