Skånes Eldsjälar - Martin Nerbring

Det finns väldigt många som gör fantastiska insatser inom fotbollen runt om i Skåne. Det är vi otroligt tacksamma över och kommer under året hylla några av dessa eldsjälar lite extra. Först ut vill vi därmed nu presentera MARTIN NERBRING!

Martin som är ordförande i Lindeborgs FF 1948 och tränare för både föreningens 8- och 9årsgrupper har blivit utvald med motiveringen:

Med sitt stora engagemang och fina förmåga att verkligen se och finnas där för alla i föreningen, utvecklar han inte bara föreningen, utan inspirerar och berikar även dem som är verksamma i den. Martin gör en enorm insats, och han gör det med en positiv, inkluderande och sund inställning; hos oss finns det plats för alla och det viktigaste är att ha roligt

Så här säger dessutom Jesper Svanberg, ungdomsledare i Lindeborgs FF 1948:

Martin är väldigt duktig på att lyfta och berömma oss som på något sätt är verksamma i Lindeborg FF 1948, utan att på något sätt hävda sig själv. För mig personligen är hans insats ovärderlig, hans engagemang smittar av sig och gör att man själv springer den där extra milen.

Martin är en sann eldsjäl och väl värd uppmärksamhet!

Så snart vi fått möjlighet att träffa Martin kommer en kort intervju göras. För visst är vi nyfikna på saker som; Hur det gick till när han började engagera sig? Vad ger det honom personligen? Vad är hans bästa tips till andra ideella ledare?

Vet du någon i din förening, gammal som ung, som borde hyllas? Skriv då en motivering på några rader tillsammans med ett foto och skicka det till oss på kansliet@skaneboll.se