Veo är Skånes Fotbollförbunds officiella inspelnings- och analyspartner

Skånes Fotbollförbund och Veo har inlett ett partnerskap, en god nyhet för alla klubbar i Skåne som vill börja spela in sina matcher och träningar samt skapa highlights från dessa på ett smidigt sätt.

Via oss på Skånes Fotbollförbund har alla skånska klubbar en stående 200€ rabatt när dem köper en Veokamera. En subventionering som vi på Skånes Fotbollförbund tycker är positiv för fotbollsutvecklingen. Videoverktyget blir mer tillgängligt för fler klubbar, som är ett bra sätt att få fotbollsspelare engagerade ute i fotbollsklubbarna, speciellt nu under rådande omständigheter.

Peter Ekvall, Skånes Fotbollförbund:

Video är bra vid utbildning av fotbollsspelare och speciellt idag när ungdomarna har en annan vana av videoformatet även utanför fotbollen. Veo är oerhört praktiskt för klubbar som vill ha en enkel lösning, där behovet av en kameraoperatör försvinner och analysplattformen är väldigt enkel att använda.

Men det är inte bara vi som är glada över vårt samarbete.

Jerry Jarnald, Veo Technologies:

Vi är jätteglada över hur många Skånska klubbar som redan skaffat Veo, det är över 55 stycken till dags dato, och i och med vårt samarbete med Skånes Fotbollförbund så tror och hoppas jag att fler kommer att ta steget och börja spela in fotboll ute i klubbarna. Veo är en enkel lösning som inte behöver ta mycket tid i anspråk - Precis som video ska vara.

För att ta del av vårt gemensamma erbjudande så bokar ni ett samtal med Veo på följande sida: https://www.veo.co/partnerships/skane