Digital föreningsträff: Tema Ekonomi, 26 oktober

En ekonomi i balans är en förutsättning för en framgångsrik förening. På den digitala föreningsträffen tisdagen den 26 oktober kommer vi bjudas på tips och inspiration för hur föreningen på enklaste och bästa sätt kan skapa en god ekonomisk styrning. Föreläser gör Mattias Lindström, ordförande i IFK Viksjö, Sveriges första Diplomerade Förening.

Träffen är öppen för alla skånska fotbollsföreningar och vänder sig främst till föreningens organisationsledare (styrelse, personal, personer i kommittéer/utskott).

Kvällen bjuder både på föreläsning och frågestund med Mattias samt erfarenhetsutbyte med andra skånska fotbollsföreningarna. Målet är att ge konkreta tips på hur ni kan förenkla och utveckla arbetet med ekonomin i föreningen.

När:
Tisdagen den 26 oktober, kl 18.30-20.30.

Anmälan:
Görs här på hemsidan HÄR eller genom föreningsinloggning i FOGIS senast den 19 oktober. Vid anmälan ska ni ange förening, namn, personnummer samt mejladress.

Hur:
Föreningsträffen kommer att genomföras via Microsoft Teams. För att delta på träffen behövs dator med kamera och mikrofon samt god internetuppkoppling. En mötesinbjudan kommer att skickas ut några dagar innan träffen. Observera att mötesinbjudan kommer att skickas till mejladressen som anges vid anmälan.

Kostnad:
Träffen är kostnadsfri, dock utgår det en avgift på 200:- som faktureras föreningen om man trots anmälan uteblir utan att ha anmält förhinder.

Frågor:
För frågor, ta kontakt med Magnus Palmén, Skånes FF (magnus.palmen@skaneboll.se, 040-590216) eller Kalle Willstrand, RF-SISU Skåne (kalle.willstrand@rfsisu.se, 010-4765742)

Om Diplomerad Förening:
Träffen arrangeras inom ramen för satsningen Diplomerad Förening (Dip IF) som är är svensk fotbolls paketering för föreningsutveckling. Genom Dip IF får föreningen möjlighet att på ett tydligt och övergripande sätt arbeta med sina föreningsutveckling med stöd och vägledning från både Skånes FF och RF-SISU Skåne. Vill ni utveckla er förening för att få fler spelare, nöjdare medlemmar, bättre ledare, en sundare idrottsmiljö eller en tryggare ekonomi?

För mer information: