Plexian - ny samarbetspartner 2022

Vi på Skånes Fotbollförbund har ingått ett samarbete med Plexian, ett företag vars tjänster vi tror kommer kunna skapa ökade värden för våra skånska föreningar.

Se gärna intervjun med Plexians VD Staffan Mattson ovan.

Kort förklarat erbjuder Plexian ett kostnadsfritt betalkort i kombination med en app som innehåller erbjudanden till medlemmar och supporters. Köp som görs med kortet genererar intäkter till din förening. 

Teamet bakom Plexian har stor kärlek till idrott, fotboll i synnerhet, och känner ett stort engagemang för att kunna hjälpa klubbarna i Skåne att få bättre finansiella möjligheter.

- Vi på Plexian brinner för fotbollen, och då är ju barn och ungdomsfotbollen extremt viktig, säger Staffan Mattson VD på Plexian. Vi har själva deltagit antingen som spelare, föräldrar eller på annat sätt  varit engagerade i klubbarna, så vi vet utmaningarna många klubbar har, varje dag.

Det vi gör är att vi har handlare som vill ge erbjudanden till dem som är kopplade till Skånes fotbollsklubbar, aktiva, familjer, vänner och sponsorer. Dessa erbjudanden är unika och när en person tar del av erbjudandet, skapas en intäkt som går till den klubb som personen väljer att gynna. Alla vinner på detta; personen som får ett bra erbjudande, klubben som får en intäkt genom sina medlemmar och supporters, och handlare som kan öka sin försäljning på ett smartare och mer ekonomiskt sätt. Vi är väldigt glada och stolta över detta samarbete och dess möjligheter, avslutar Staffan Mattson.   

- Vi börjar med att genomföra en pilot, med utvalda klubbar som får möjligheten att testa och rulla ut bland sina medlemmar, vänner och familjer.

Vi kommer även vara med och skapa ett event i syfte att lyfta fram Skånes FF`s satsning på att få in fler tjejer till fotbollen, både som spelare och som ledare, ett otroligt spännande projekt!

Vill du veta mer om Plexian? Besök deras hemsida https://www.plexian.se

Eller kontakta dem på e-post; team@plexian.se