eSkånebollen digitalt

eSkånebollens andra träff skulle varit i Vellinge igår men på grund av rådande restriktioner fick den fysiska tävlingen ställas in och flyttas fram till läget har ljusnat....Men vi ställer om till en digital tävling och det redan nu på söndag 30 januari.

Vi kör både för barn 7-12 år från klockan 11.00 och sedan för Ungdom-senior, 13 år och äldre 14.00 och framåt. En härlig dag i E-sportens tecken!

Turneringsformat är 2vs2, man MÅSTE sitta bredvid varandra på samma konsol.

Turneringen tävlas i 90 läge, det innebär att alla lagen är lika starka.

 

Enbart lagkapten anmäler laget som ska delta på www.efotboll.se/skåne för att anmäla laget så måste du först skapa ett konto på efotboll.se 

Det räcker med att lagkamraten skapar ett konto på efotboll.se

 

När lagkapten blivit godkänd av Admin på efotboll så kommer han se en lila inbjudnings knapp till Discord på https://www.efotboll.se/tournament/collection/62.

När lagkaptenen kommit in på Discord så ska han skriva vilken klubb han representerar, därefter tar turnerings admin kontakt med kaptenen.

 

Viktigt att alla kaptener använder samma namn på Discord som ni skapa på efotboll.se 

I klassen för ungdom-senior finns en åtråvärd plats för vinnarlaget i Svenska eCupens finalspel 6 februari.

Registera ert lag på följande länk: https://www.efotboll.se/sk%C3%A5ne

Så boka in i kalendern och anmäl er redan idag!

I lördags genomförde Svenska FF sitt distriktskval i Svenska eCupen och till finalspelet den 6 februari kl 14.00 gick Ramlösa Södra IF med spelarna Rsiffifa07 och Dammar40nuggets samt lag från Staffanstorp United FC med spelarna Edvin101010 och Eliasfridh. Till detta lägger vi Helsingborg Östra IF med Linus Snecker och Vilgot Olofsson från tävlingen för eSkånebollen i Höganäs 13 november och vi ska också ha ett lag från tävlingen nu på söndag. Stort grattis så här långt!