Enkät om gåfotbollen i Skåne

Har ni medlemmar/funktionärer som skulle uppskatta att spela fotboll i ett lägre tempo? Vill ni växa som förening med nya medlemmar, som lockas av en lugnare motionsfotboll som är skonsam för kroppen?

Under 2023 satsar Skånes FF på att stötta, stärka och sprida sporten gåfotboll i distriktet.

Under början av året gör vi nu en inventering över hur intresset och erfarenheten av gåfotboll ser ut i våra föreningar, vi är tacksamma för varje svar och kommer att bygga vidare på satsningen utifrån de svar som kommer in.
Vi samarbetar med Sverige Walking Football (SWF) och vårt gemensamma mål är att kunna erbjuda fler skåningar glädjen i att spela gåfotboll, och om så önskas tävlingar, turneringar och seriespel i gåfotboll.

Webbenkäten om gåfotboll är öppen t.o.m. den 28 februari

PS!

Årets första turnering i ”Skåne Walking Football League” arrangeras tillsammans med Kvarnby IK och äger rum söndagen den 12 februari, inomhus på konstgräs i Kunskapsportens Arena i Bunkeflostrand. Det krävs inga förkunskaper för att vara med och spela, alla typer av lag är välkomna såväl gamla, nya som prova-på-lag och vi utbildar lagen på plats i hallen före turneringsstarten.

För mer information och anmälan av lag se;

Varmt välkommen till gåfotbollsfamiljen och testa på!