Skånes FF startar ett forum för kvinnliga tränare i distriktet!

Vi på Skånes FF vill bidra till att inspirera och motivera fler kvinnor att engagera sig inom fotbollen och behålla de som redan är aktiva, så länge som möjligt. Nu startar vi ett kvinnligt forum med syfte att behålla och rekrytera fler kvinnor i alla åldrar genom kompetenslyft, ett ökat nätverk och ett forum för erfarenhetsutbyte.

Forumet kommer innebära olika träffar under året som varvas med att vara digitala och fysiska med olika teman. Där vi framför allt på de fysiska träffarna lägger stor vikt och tid för nätverkande och erfarenhetsutbyte med övriga deltagare. 

Forumet är riktat till tränare, men alla kvinnor som är intresserade av att delta oavsett roll i sin förening (ex styrelse, domare, kommitté) är välkomna att delta!

 Vår första träff kommer att vara digital:

Vi är mycket glada över att kunna meddela att Annelie Norén, Förbundskaptenen för F19-landslaget - kommer att besöka oss och dela med sig av sin långa och breda erfarenhet som tränare.

Under kvällen har du chans att ställa frågor och delta i diskussioner om tränarskap och ledarskap med förhoppning att bli stärkt för att utveckla både dig själv och andra.

 Hoppas vi ses där!

 NÄR: 7 juni, 18:00-19:00

HUR: Digitalt via Teams

Anmälan sker HÄR: KurstillfalleAnmalan (svenskfotboll.se)

 Möteslänk skickas per mail ca en vecka innan.

 Sprid gärna inbjudan till kvinnliga tränare i din förening!

Vid eventuella frågor kontakta;