InterMail – ny samarbetspartner 2024

Vi börjar det nya året med att stolt presentera InterMail som ny samarbetspartner till Skånes Fotbollförbund. De kommer hjälpa oss att utveckla en ny marknadskanal och att bättre nå ut med våra budskap.

InterMail etablerades redan år 1898 och har med tiden utökat sina affärsområden till den fullservice mediabyrå de är idag. Med fler än ett hundra specialister samlade under ett tak erbjuder de ett brett utbud av tjänster inom kundkommunikation, online marknadsföring och kundlojalitet.

Vår nya samarbetspartner kommer kunna hjälpa oss nå fler föreningsaktiva med nyttig information och olika möjligheter för dem att utvecklas. Förhoppningen är också att kunna hjälpa våra föreningar att få nya personer engagerade i deras verksamheter. En yngre generation av blivande spelare, ledare och domare ska på olika sätt få upp ögonen för fotbollen och alla dess olika varianter.

Investerar gör redan InterMail på olika sätt i den lokala idrotten och har ett stort fotbollsintresse, vilket gör vårt samarbete extra intressant. Utöver deras värdefulla expertis, får vi en mediapartner som delar vårt stora engagemang kring fotbollen.  

”Som InterMail uttrycker det, bra resultat skapas genom ett gott samarbete, och det känner vi att vi redan fått smakprov på i den inledande processen. Vi är mycket glada över att de vill hjälpa oss att utvecklas och göra skillnad för barn- ungdoms- och breddfotbollen” säger Pernilla Nilsson, Marknadsansvarig på Skånes Fotbollförbund.

"InterMail är stolta över att ingå i samarbetsavtal med Skånes fotbollsförbund. Vi är glada över att kunna vara med och stötta dem i deras inkluderande arbete som verkar för samhällets bästa" menar Viktor Andersson, Director Lead Generation SE

Vill du komma i kontakt med InterMail för hjälp inom kommunikation och marknadsföring; hör av dig till Anders Nilsson, anders.nilsson@intermail.com, 0709–796185.

Mer information om InterMail på https://intermail.com/sv