Möjlighet att låna Skånelagets fotbollssarger

Skånes Fotbollförbund har tillsammans med alla samarbetspartners gemensamma fotbollssarger som alla Skånes fotbollsföreningar har möjlighet att låna.

Fotbollssargerna har måtten 15x10m och är framtagen för 3 mot 3 spel och anpassad för de nationella spelreglerna. De kommer med 2 tillhörande fotbollsmål och är superenkla att montera.

En fotbollssarg kan till exempel användas vid fotbollsskolor, mindre turneringar eller för att locka till spel bland de unga i publiken vid olika arrangemang och kanske på så sätt rekrytera nya spelare till föreningen. Det kan också vara så att man vid något tillfälle behöver komplettera med ytterligare en sarg, även om man redan har en sarg eller flera i föreningen.

Vill man som förening låna en fotbollssarg bokar man den hos Skånes Fotbollförbund, för att sedan själva hämta och lämna den hos Trafik & Fritid i Löddeköpinge. Det är kostnadsfritt att låna Skånelagets fotbollssarger, men en disposition tas ut för att säkerställa att den lämnas tillbaka i bra skick.

Är ni intresserad av att låna en sarg eller två kontaktar ni Pernilla Nilsson pernilla.nilsson@skaneboll.se, 040-59 02 15

Tack Skånelaget, vårt partnernätverk, för ni stödjer skånsk fotboll!