Samarbetspartners

Våra samarbetspartners är otroligt viktiga för oss på Skånes Fotbollförbund. Tillsammans gör vi skillnad för barn-, ungdoms- och breddfotbollen i Skåne.

Nedan hittar du kontaktuppgifter till våra partners som på olika sätt finns där för skånsk fotboll. 

LOGGA AEP.png

Association of Esports Psychology (AEP) är ett konsultföretag som, med grund i idrottspsykologi, arbetar för en mer hållbar, hälsosam och professionell kultur inom esporten. Deras kompetenser och tjänster riktas mot alla som har ett intresse, eller ser möjligheter med esport och gaming: från individuella gamers till lag, grupper, föreningar, företag och organisationer. Tillsammans med kund arbetar AEP med bland annat rådgivning, projektplanering, utbildning, workshops och föreläsningar.

För kontakt, epost: info@aep.gg

Bergkvarabuss.png

Inför 2022 har vi en ny bussleverantörspartner, Bergkvarabuss!

Med Bergkvarabuss kan man boka en buss för en kortare transfer eller för en längre resa, uppdraget utformas helt efter laget eller föreningens önskemål. De erbjuder dessutom olika tilläggstjänster som catering eller kringarrangemang. De är bara att prata med dem så gör de sitt bästa för att skräddarsy resan precis som ni vill ha den! 

Att ta bussen tillsammans är det mest miljösmarta sättet att färdas och värt att nämna är att Bergkvarabuss är först i Sverige med eldrivna bussar i regiontrafik.

Själv kommer vi använda Bergkvarabuss vid körningar i samband med läger och sammankomster som vi arrangerar, när våra distriktslag ska iväg på matcher och vid ungdomslandskamper med mera.  

Vill du komma i kontakt med Bergkvarabuss gör du det lättast på 0480-42 55 00 eller info@bergkvarabuss.se.

Carlströms Care of Life är en samarbetspartner till oss som har 30 års erfarenhet av Ambulanssjukvården, där majoriteten är specialiserade sjuksköterskor. De kan erbjuda föreningar och företag en rad olika sjukvårdstjänster inom följande områden: 

Utbildningar - inom Första Hjälpen och Hjärt- och Lungräddning med hjärtstartare.

Eventsjukvård - sjukvård på evenemang (idrott, festivaler, tävlingar etc).

Bemanning - inom Hälso- och Sjukvård och Ekonomisektorn. Det innefattar både Undersköterskor, Sjuksköterskor och Specialistsjuksköterskor till Regioner och Kommuner. De kan numera även erbjuda bemanning för uppdrag av ekonomiuppdrag.

Vill du komma i kontakt med Carlströms Care of Life, maila c.careoflife@gmail.com eller ring på 076-2040151. 

image991m.png

Connect är ett IT-företag som hjälper oss med vår IT-miljö på förbundet och ser till att all teknik fungerar problemfritt. De ser också till att vi har den teknik vi behöver som bland annat bra skrivare. Det ger oss alltid klockren service och till rimliga priser.

Vill du komma i kontakt med Connect, ring 0771 – 68 30 00 eller maila till hej@connect.se

DigitalaLagkassan.png

Vår senast inkomna samarbetspartner, och kanske er blivande personliga ekonomiassistent, är Digitala Lagkassan. Kort förklarat erbjuder Digitala Lagkassan en webbaserad tjänst som genom digitalisering möjliggör en enhetlig och strukturerad hantering av lagkassor inom föreningen. 

Teamet bakom Digitala Lagkassan har alla erfarenhet av att hantera föreningar och lags ekonomi och vet vilka utmaningar det innebär. Det ska vara säkert, hållbart och enkelt att hantera lagkassan, och det kan Digitala Lagkassan erbjuda. 

Se gärna deras introduktionsfilm

Du får kontakt med Digitala Lagkassan på e-post; team@digitalalagkassan.se

Exakta.png

Vi har arbetat med Exakta i många år. De har bland annat hjälpt oss med layout och tryck av vår förbundstidning "Skånebollen". Men Exakta är mycket mer än bara ett tryckeri, utöver tryckeritjänster erbjuder de till exempel kreativa och smarta kommunikationslösningar genom deras fullskaliga reklambyrå. De kallar det "print and beyond"!

Ni får kontakt med Exakta på Växelnumret: 040–671 77 70

Herewego.png

Företaget grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer och är grymma på att organisera fotbollsresor, träningsläger och fotbollscuper. De har lång erfarenhet av att bland annat arrangera fotbollsläger för fotbollslag på alla nivåer och de erbjuder lag möjligheten att toppa lagformen på prisvärda och soliga destinationer. Både i Sverige och utomlands. De finns färdigkomponerade paketresor att välja mellan eller så hjälper Here We Go er att skräddarsy lägret/resan precis som ni vill ha det (exempel på träningsläger Spanien/Turkiet & Spanien/Danmark/Sverige).

De erbjuder även turneringar och arrangerar bland annat Cup Denmark i Köpenhamn (www.cupdenmark.com) tillsammans med Brondby IF. Det är inte heller bara fotbollsresor de har i sin portfölj utan en mängd andra typer av sportresor som till exempel golf- och padelresor.

Ta gärna kontakt med Here We Go om ni går i träningslägerstankar eller planerar för en annan form av sportresa, de hjälper er gärna; 040 45 63 50, info@HereWeGo.se

HomeMaid.png

I 25 år har HomeMaid gjort vardagen lättare för sina kunder. Med ett tydligt mål att leverera högsta kundnöjdhet och att vara branschens bästa arbetsgivare, skaffat sig en mängd nöjda kunder från Skåne i söder till Sundsvall i norr. Vi på Skånes Fotbollsförbund har själva använt oss av deras tjänster under många år, och ger dem våra varmaste rekommendationer. 

Vill du komma i kontakt med HomeMaid, ring 035-16 15 50 eller maila på info@homemaid.se

Inslaget.png

Inslaget Smålands Textiltryck (Inslaget) har erfarenhet inom presentreklam, textiltryck & profilkläder sedan 1987. Vi har samarbetat med Inslaget i över 10 år och är fortfarande lika nöjda som i starten. 

Det finns många sätt att arbeta på tillsammans med Inslaget; de kan till exempel få förutsättningarna och utifrån dessa tar fram förslag och prover eller skisser, alternativt att ni hittar vad ni söker i deras kataloger eller hemsida. Vilket alternativ ni än väljer, kommer de göra sitt bästa för att ni ska bli nöjda!

Vill ni få kontakt med Inslaget, ring på tel 036 – 16 99 00 eller maila till info@inslaget.se

imagem8sw6.png

Mellanskånes största fullsorterade sportbutik ligger mitt i Eslöv på Stora Torg.

2 minuters gångväg från stationen och med gott om parkering på nära håll. Parkeringsavgiften bjuder de på om du handlar för minst 100:-

Deras ledord är sport och funktion, och sortimentet är anpassat för att möta behov och önskemål för alla som vill ha funktionella prylar för ett aktivt liv. De samarbetar med många av idrottsföreningarna i mellanskåne och har därför ett extra brett utbud inom sporterna handboll och fotboll.

De har även utrustning för att göra fotanalyser och formgjuta sulor.

I mars 2015 öppnade de sin Puma fotbollsshop; en specialbyggd yta för Pumas produkter inom fotboll och allmän träning.

Personalen är engagerad och kunnig. Många av dem idrottar, vilket gör att de alltid kan ge dig bra råd inför ditt val av utrustning oavsett om det gäller kläder, skor eller annan utrustning.

Vill du komma i kontakt med Intersport, maila till martin.nihlen@intersport.se

KielsKök.png

Sedan 2020 är Kiels Kök en samarbetspartner till oss, vilket vi är otroligt glada över. Verksamhetschefen Patrik Larsen på Kiels Kök har över 35 års erfarenhet i restaurang- och cateringbranschen, samtidigt som han har nästan lika många år inom fotbollsföreningslivet.

Förutom en fantastisk lunch i deras restaurang på Agnesfridsvägen, erbjuder Kiels Kök bland annat catering till privatpersoner, företag och föreningar. Deras slogan är Nyttig och god mat lagad med kärlek!

Vi anlitar Kiels Kök så ofta vi kan och vi kan varmt rekommendera dem både till mindre träffar och stora tillställningar.

Vill du komma i kontakt med Kiels Kök, ring 040-21 61 50 eller maila på info@kielskok.se

Newbody.png

Newbody hjälper tusentals lag och klubbar varje år att tjäna pengar. Det har de gjort sedan 1987 och många klubbar och lag är återkommande år efter år, eftersom deras produkter är av mycket hög kvalitet och prisvärda, vilket också gör dem väldigt lättsålda.

Det finns tre olika varumärken inom Newbody Family; Newbody, Spicy Dreams och Home Seremonies. Alla säljs nu via en och samma katalog och man kan alltså erbjuda kunder kläder, kryddor och hemartiklar samtidigt.  Det ger tillgång till ett bredare sortiment och möjlighet att tjäna pengar genom försäljning flera gånger per år. 

Det känns tryggt att rekommendera Newbody för att tjäna ihop pengar till cuper, resor och träningsläger. 

Vill du komma i kontakt med Newbody, ring 031 ‒ 709 56 50 eller maila på info@newbody.se

Puma.png

Puma är ett av de stora sportvarumärkena i världen och det märks även i vår region med stor utbredning i Skåne. Puma är vår officiella klädpartner och vårt samarbete med Puma går väldigt långt tillbaka i tiden. Vårt långa fina samarbete är ett gott tecken på hur nöjda vi är med Puma som leverantör och partner, och vi ger dem våra varmaste rekommendationer.   

Vill du komma i kontakt med Puma, ring 042-19 74 16 eller maila på anders.selin@puma.com

RoboService arbetar med allt kring robotgräsklippare för både privatpersoner och idrottsanläggningar. Oavsett varumärke och modell kan de erbjuda bra serviceabonnemang för robotgräsklipparen och kan hjälpa till med allt kring installationen vid köp av en ny.

Vill du eller föreningen köpa en robotgräsklippare kan RoboService erbjuda professionella obemannade robotgräsklippare från Kress i olika modeller, som kan sköta både små och mycket stora gräsytor med samma noggrannhet och effektivitet som manövrerade gräsklippare. Till en bråkdel av kostnaden. 

Vill du komma i kontakt med RoboService, ring 0704-27 58 83 eller maila på info@roboservice.se Hemsida: Idrottsanläggningar - Roboservice

Inbjudan till demodag med Kress

 

Skånefrö.png

Skånefrö är engagerade i många delar av vår verksamhet som till exempel vår Groundsmanutbildning och vårt Skåneläger.   

Skånefrö producerar prisbelönta fröer och biokol för lantbruk, fotbollsplaner, golfbanor, parker och trädgårdar. Det är ett kund- och jordnära företag med ett stort klimatengagemang. Och de tummar aldrig någonsin på kvaliteten. 

Vill ni komma i kontakt med Skånefrö, maila eller ring Jörgen Nilsson, jorgen.nilsson@skanefro.se, 0414-412521

SparbankenSkåne.png

Sparbanken Skåne är en av våra viktigaste samarbetspartners och de stödjer, genom sina ägarstiftelser, spelar- och tränarutbildningen STU för ungefär 800 ungdomar och ledare i Skåne. I STU-projektet ingår även det årliga Skånelägret som ger skånska ungdomar möjlighet att under två veckor spela fotboll, umgås och känna gemenskap med varandra. Genom stiftelserna stödjer banken också satsningen på Barnfotbollscoacher som ska skapa bästa möjliga tränings- och matchmiljö för barn i föreningar.

Sparbanken Skåne är en regional sparbank för människorna, näringslivet och det lokala samhället. En bank med hög tillgänglighet, smarta tjänster och grundläggande sparbanksvärderingar där besluten fattas nära kunden. Huvudägare är tre skånska sparbanksstiftelser och genom stiftelserna kan delar av överskottet från bankrörelsen investeras i samhällsutvecklande insatser.

Kontakta Sparbanken Skåne på 0771-12 20 00

 

 

Sportdoc.png

Sedan 2020 samarbetar vi med Sportdoc som idag är det främsta sport medical-varumärket i Sverige. De samarbetar sedan tidigare med alla fotbollslandslagen och flera andra landslag, men tycker det är precis lika viktigt att jobba med idrottare på lägre nivåer. Vilket vi tycker är jättekul och är väldigt tacksamma över. De har allt inom sportmedicin i sitt sortiment och bra grejer man kan lita på när olyckan varit framme. Produkterna finns att köpa på Intersport och alla välsorterade sportbutiker. 

Vill du komma i kontakt med Sportdoc, ring 08-410 515 80 eller maila på info@ultimatenordic.se

Trafik-Fritid.png

Hos Trafik & Fritid hittar du nischade produkter och tjänster inom idrottsplatsutrustning och offentlig miljö. Det du inte hittar bland deras lagerförda utrustning beställs, och finns det inte att beställa kan du få det specialtillverkat från deras egen produktion i Löddeköpinge.  

Vi har arbetat i många år tillsammans med Trafik & Fritid och kan gå i god för att de står för hög kvalitet och service. 

Vill du komma i kontakt med Trafik & Fritid, ring 046-70 92 80 eller maila på info@trafik-fritid.se

 

imagevpsy.png

Unisport är en helhetsleverantör inom sportanläggning och aktivitetsytor för både inomhus- och utomhusmiljöer.

Unisport erbjuder ett komplett produkt- och serviceutbud inom konstgräs för fotboll och landscaping. De hjälper er med helheten, från rådgivning och installation till service & eftermarknad. De erbjuder även ett brett sortiment av tillbehör till din fotbollsarena såsom fotbollsmål, avbytarbås, fotbollar, fotbollssarger och övrig träningsutrustning.

Genom att bygga attraktiva idrotts- och motionsanläggningar får de fler människor att använda dem, vilket leder till bättre hälsa i hela samhället. I deras produktportfölj hittar ni även sportgolv, sporthallsutrustning, gym & fitness, tennis, padel, läktarsystem, gymnastik.

Vill du komma i kontakt med Unisport, ring +46 (0) 418 766 00 eller maila på info@unisport.com

image0hucg.png

Som en del av Skånes Fotbollförbunds och Veos samarbete ges samtliga klubbar i Skåne en rabatt på 200€ vid köp av en Veo-kamera. Video är idag en viktig del av spelarutbildningen och ett kraftfullt sätt att engagera spelare, därför vill vi tillsammans med Veo hjälpa klubbarna att skaffa en kamera till ett ännu mer rimligt pris.

Mer information finns på länken nedan.