Samarbetspartners

Våra samarbetspartners är otroligt viktiga för oss på Skånes Fotbollförbund. Tillsammans gör vi skillnad för barn-, ungdoms- och breddfotbollen i Skåne.

Nedan hittar du kontaktuppgifter till våra partners som på olika sätt finns där för skånsk fotboll. 

Advisera.png

Advisera hjälper företag och kunder till sänkta kostnader och bättre lösningar inom företagstelefoni, företagsförsäkring eller företagslån. Advisera har varit en samarbetspartner till oss sedan år 2018 och hjälpt oss att spara mycket pengar inom framförallt telefonin. De har flera års erfarenhet av att hjälpa företag och kunder och deras analyser visar att små- och medelstora företag ofta ligger kvar i sämre avtal än nödvändigt eftersom få har tid eller kunskap kring att se över sina villkor.

Support: support@advisera.se, E-post: info@advisera.se, Telefon: 040 - 13 31 31

image991m.png

Connect är ett IT-företag som hjälper oss med vår IT-miljö på förbundet och ser till att all teknik fungerar problemfritt. De ser också till att vi har den teknik vi behöver som bland annat bra skrivare. Det ger oss alltid klockren service och till rimliga priser.

Vill du komma i kontakt med Connect, ring 0771 – 68 30 00 eller maila till hej@connect.se

DigitalaLagkassan.png

Vår senast inkomna samarbetspartner, och kanske er blivande personliga ekonomiassistent, är Digitala Lagkassan. Kort förklarat erbjuder Digitala Lagkassan en webbaserad tjänst som genom digitalisering möjliggör en enhetlig och strukturerad hantering av lagkassor inom föreningen. 

Teamet bakom Digitala Lagkassan har alla erfarenhet av att hantera föreningar och lags ekonomi och vet vilka utmaningar det innebär. Det ska vara säkert, hållbart och enkelt att hantera lagkassan, och det kan Digitala Lagkassan erbjuda. 

Se gärna deras introduktionsfilm

Du får kontakt med Digitala Lagkassan på e-post; team@digitalalagkassan.se

Exakta.png

Vi har arbetat med Exakta i många år. De har bland annat hjälpt oss med layout och tryck av vår förbundstidning "Skånebollen". Men Exakta är mycket mer än bara ett tryckeri, utöver tryckeritjänster erbjuder de till exempel kreativa och smarta kommunikationslösningar genom deras fullskaliga reklambyrå. De kallar det "print and beyond"!

Ni får kontakt med Exakta på Växelnumret: 040–671 77 70

HomeMaid.png

I 25 år har HomeMaid gjort vardagen lättare för sina kunder. Med ett tydligt mål att leverera högsta kundnöjdhet och att vara branschens bästa arbetsgivare, skaffat sig en mängd nöjda kunder från Skåne i söder till Sundsvall i norr. Vi på Skånes Fotbollsförbund har själva använt oss av deras tjänster under många år, och ger dem våra varmaste rekommendationer. 

Vill du komma i kontakt med HomeMaid, ring 035-16 15 50 eller maila på info@homemaid.se

Inslaget.png

Inslaget Smålands Textiltryck (Inslaget) har erfarenhet inom presentreklam, textiltryck & profilkläder sedan 1987. Vi har samarbetat med Inslaget i över 10 år och är fortfarande lika nöjda som i starten. 

Det finns många sätt att arbeta på tillsammans med Inslaget; de kan till exempel få förutsättningarna och utifrån dessa tar fram förslag och prover eller skisser, alternativt att ni hittar vad ni söker i deras kataloger eller hemsida. Vilket alternativ ni än väljer, kommer de göra sitt bästa för att ni ska bli nöjda!

Vill ni få kontakt med Inslaget, ring på tel 036 – 16 99 00 eller maila till info@inslaget.se

imagem8sw6.png

Mellanskånes största fullsorterade sportbutik ligger mitt i Eslöv på Stora Torg.

2 minuters gångväg från stationen och med gott om parkering på nära håll. Parkeringsavgiften bjuder de på om du handlar för minst 100:-

Deras ledord är sport och funktion, och sortimentet är anpassat för att möta behov och önskemål för alla som vill ha funktionella prylar för ett aktivt liv. De samarbetar med många av idrottsföreningarna i mellanskåne och har därför ett extra brett utbud inom sporterna handboll och fotboll.

De har även utrustning för att göra fotanalyser och formgjuta sulor.

I mars 2015 öppnade de sin Puma fotbollsshop; en specialbyggd yta för Pumas produkter inom fotboll och allmän träning.

Personalen är engagerad och kunnig. Många av dem idrottar, vilket gör att de alltid kan ge dig bra råd inför ditt val av utrustning oavsett om det gäller kläder, skor eller annan utrustning.

Vill du komma i kontakt med Intersport, maila till henrik.albertsson@intersport.se

KielsKök.png

Sedan 2020 är Kiels Kök en samarbetspartner till oss, vilket vi är otroligt glada över. Verksamhetschefen Patrik Larsen på Kiels Kök har över 35 års erfarenhet i restaurang- och cateringbranschen, samtidigt som han har nästan lika många år inom fotbollsföreningslivet.

Förutom en fantastisk lunch i deras restaurang på Agnesfridsvägen, erbjuder Kiels Kök bland annat catering till privatpersoner, företag och föreningar. Deras slogan är Nyttig och god mat lagad med kärlek!

Vi anlitar Kiels Kök så ofta vi kan och vi kan varmt rekommendera dem både till mindre träffar och stora tillställningar.

Vill du komma i kontakt med Kiels Kök, ring 040-21 61 50 eller maila på info@kielskok.se

Newbody.png

Newbody hjälper tusentals lag och klubbar varje år att tjäna pengar. Det har de gjort sedan 1987 och många klubbar och lag är återkommande år efter år, eftersom deras produkter är av mycket hög kvalitet och prisvärda, vilket också gör dem väldigt lättsålda.

Det finns tre olika varumärken inom Newbody Family; Newbody, Spicy Dreams och Home Seremonies. Alla säljs nu via en och samma katalog och man kan alltså erbjuda kunder kläder, kryddor och hemartiklar samtidigt.  Det ger tillgång till ett bredare sortiment och möjlighet att tjäna pengar genom försäljning flera gånger per år. 

Det känns tryggt att rekommendera Newbody för att tjäna ihop pengar till cuper, resor och träningsläger. 

Vill du komma i kontakt med Newbody, ring 031 ‒ 709 56 50 eller maila på info@newbody.se

Skånefrö.png

Skånefrö är engagerade i många delar av vår verksamhet som till exempel vår Groundsmanutbildning och vårt Skåneläger.   

Skånefrö producerar prisbelönta fröer och biokol för lantbruk, fotbollsplaner, golfbanor, parker och trädgårdar. Det är ett kund- och jordnära företag med ett stort klimatengagemang. Och de tummar aldrig någonsin på kvaliteten. 

Vill ni komma i kontakt med Skånefrö, maila eller ring Jörgen Nilsson, jorgen.nilsson@skanefro.se, 0414-412521

SparbankenSkåne.png

Sparbanken Skåne är en av våra viktigaste samarbetspartners och de stödjer, genom sina ägarstiftelser, spelar- och tränarutbildningen STU för ungefär 800 ungdomar och ledare i Skåne. I STU-projektet ingår även det årliga Skånelägret som ger skånska ungdomar möjlighet att under två veckor spela fotboll, umgås och känna gemenskap med varandra. Genom stiftelserna stödjer banken också satsningen på Barnfotbollscoacher som ska skapa bästa möjliga tränings- och matchmiljö för barn i föreningar.

Sparbanken Skåne är en regional sparbank för människorna, näringslivet och det lokala samhället. En bank med hög tillgänglighet, smarta tjänster och grundläggande sparbanksvärderingar där besluten fattas nära kunden. Huvudägare är tre skånska sparbanksstiftelser och genom stiftelserna kan delar av överskottet från bankrörelsen investeras i samhällsutvecklande insatser.

Kontakta Sparbanken Skåne på 0771-12 20 00

 

 

Spiideo.png

Vi har sedan 2020 ett samarbete med sporttechföretaget Spiideo. Genom deras satsning på våra skånska klubbar kan ni nu med hjälp av deras Spiideo Play-vertyg livesända era matcher till era supportrar på ett proffsigt sätt och samtidigt tjäna en slant till klubben när ni når ut till tittare från både hemma- och bortalaget.

"Vi har tagit fram ett förmånligt erbjudande där klubbar endast betalar hyra för kameran under den aktiva delen av året. Att vi nu kan erbjuda klubbar att livesända sina matcher med en helautomatisk kamera som ingen behöver styra är såklart ett stort steg framåt i utvecklingen. Med Spiideo får klubbarna en helhetslösning som är enkel att använda före, under och efter match och träning." - Andreas Landgren, Spiideo 

På länken nedan visar Andreas i en kort video hur man enkelt förbereder en sändning i Spiideo Play. 

Hur du förbereder en sändning

För mer information om Spiideos produkter & upplägg maila Andreas.landgren@spiideo.com 

eller ring 0709-54 80 54.

Sportdoc.png

Sedan 2020 samarbetar vi med Sportdoc som idag är det främsta sport medical-varumärket i Sverige. De samarbetar sedan tidigare med alla fotbollslandslagen och flera andra landslag, men tycker det är precis lika viktigt att jobba med idrottare på lägre nivåer. Vilket vi tycker är jättekul och är väldigt tacksamma över. De har allt inom sportmedicin i sitt sortiment och bra grejer man kan lita på när olyckan varit framme. Produkterna finns att köpa på Intersport och alla välsorterade sportbutiker. 

Vill du komma i kontakt med Sportdoc, ring 08-410 515 80 eller maila på info@ultimatenordic.se

Trafik-Fritid.png

Hos Trafik & Fritid hittar du nischade produkter och tjänster inom idrottsplatsutrustning och offentlig miljö. Det du inte hittar bland deras lagerförda utrustning beställs, och finns det inte att beställa kan du få det specialtillverkat från deras egen produktion i Löddeköpinge.  

Vi har arbetat i många år tillsammans med Trafik & Fritid och kan gå i god för att de står för hög kvalitet och service. 

Vill du komma i kontakt med Trafik & Fritid, ring 046-70 92 80 eller maila på info@trafik-fritid.se

 

imagevpsy.png

Unisport är en helhetsleverantör inom sportanläggning och aktivitetsytor för både inomhus- och utomhusmiljöer.

Unisport erbjuder ett komplett produkt- och serviceutbud inom konstgräs för fotboll och landscaping. De hjälper er med helheten, från rådgivning och installation till service & eftermarknad. De erbjuder även ett brett sortiment av tillbehör till din fotbollsarena såsom fotbollsmål, avbytarbås, fotbollar, fotbollssarger och övrig träningsutrustning.

Genom att bygga attraktiva idrotts- och motionsanläggningar får de fler människor att använda dem, vilket leder till bättre hälsa i hela samhället. I deras produktportfölj hittar ni även sportgolv, sporthallsutrustning, gym & fitness, tennis, padel, läktarsystem, gymnastik.

Vill du komma i kontakt med Unisport, ring +46 (0) 418 766 00 eller maila på info@unisport.com

image0hucg.png

Som en del av Skånes Fotbollförbunds och Veos samarbete ges samtliga klubbar i Skåne en rabatt på 200€ vid köp av en Veo-kamera. Video är idag en viktig del av spelarutbildningen och ett kraftfullt sätt att engagera spelare, därför vill vi tillsammans med Veo hjälpa klubbarna att skaffa en kamera till ett ännu mer rimligt pris.

Mer information finns på länken nedan.