FIFA-turneringen eSkånebollen

Välkommen att anmäla lag till FIFA-turneringen "eSkånebollen"!

eSkånebollen 2021 kommer spelas på två olika platser i Skåne, den 13 november i Höganäs och den 23 januari i Vellinge. Turneringen arrangeras i samarbete med fotbollsföreningarna Höganäs BK och Vellinge IF.

eSkånebollen i korthet

Tävlingen avgörs i FIFA 22 och spelas på Playstation 4.

eSkånebollen är uppdelad i två åldersgrupper; 7–12 år och 13 – uppåt och spelas under ett för- och eftermiddagspass (9.00-13.00 & 14.00-18.00).

Det är minst två och max tre spelare i varje lag. Vi ser gärna deltagande tjejer och uppmuntrar till anmälan av mixade lag. Vid sjukdom/sent förhinder och man inte lyckats hitta en ersättare kan vi acceptera att man spelar själv.

Anmälan måste göras via eller i samråd med en fotbollsförening. Tillhör man inte en förening, men gärna vill vara med, uppmanas man att gå med i närmsta fotbollsförening (vi kan hjälpa till med kontakt). Till en början gäller ett lag per ålderkategori per förening och det är föreningen som tar ut laget (sker på olika sätt). I mån av plats kan möjlighet till fler lag i redan anmäld förening ges. Då är det anmälningsdag som prioriteras.

Om du är intresserad av att anmäla ett lag, skicka ett email till Andreas Törnqvist, andreas.tornqvist@skaneboll.se

Cupspelet:

Max totalt 31 matcher. 3 matcher/timme. 20 min för varje match (ca 10 min match & 10 min byte/paus)

Läs mer i inbjudan och tävlingsföreskrifterna nedan.