Boka inspirationspass

FC Rosengård kvalade sig i våras till herrarnas högsta liga i futsal SFL och numera har vi även två lag i damernas högsta liga RFL, FC Rosengård och Södra Sandby IF. Våra egna seniorserier växer och den här vintern ser ut att bli mer spännande än någonsin. Intresset för sporten ökar och nu hoppas vi även få igång ungdomarna, pojkar som flickor.

Futsal är inte bara en väldigt attraktiv sport i sig utan även ett utmärkt komplement till fotbollen. Många av de största fotbollsspelarna har spelat futsal och där utvecklat bland annat sin teknik och sin spelförståelse. De flesta exemplen kommer från Sydamerika men även länder i Europa som Spanien, Portugal, Frankrike och Italien anammar detta i sin fotbollsutbildning. Nu börjar det även hända saker på våra breddgrader.

Ta en chans och boka upp ett inspirationspass till ert lag. Där kan ni få svar på frågor om regler, vad som är viktigt i spelet och vad man bör träna på. Något för både spelare och ledare med andra ord.

Möjlighet kommer även att finnas till att anmäla sig till Tränarutbildning Futsal eller en kortare workshop för tränare. Även detta kan ni få höra mer om.

Vid frågor kontakta vår futsalutvecklare;