Damer div 2 Regional

Distrikten har nu sammanställt det första förslaget till seriesammansättning för division 2 Götaland dam 2023.

Götalandsdistrikten har tagit fram ett förslag till seriesammansättning för division 2 damer. Distrikten har nu sammanställt det första förslaget till seriesammansättning. 48 lag har placerats in i de fyra distriktsövergripande serierna.

Föreningarna är nu välkomna att ta del av serieförslaget och komma med eventuella yttranden senast söndagen den 18/12-2022. Yttrandet ska vara undertecknat av ordförande/fotbollsansvarig eller motsvarande och ska innehålla alternativt förslag till sammansättning sett till helheten för alla serier.

Distrikten sammanställer sedan gemensamt de yttranden som kommit in och går igenom dessa vid en videokonferens 19/12-2022. Eventuella ändringar i förslaget presenteras därefter för föreningarna varefter respektive distriktsstyrelse beslutar om sammansättningen.

Ett förslag till gemensamma föreskrifter för division 2 har också tagits fram. Dessa ska fastställas av respektive distriktsstyrelse innan dom delges er föreningar

Seriestart sker Påskveckan, vecka 14 (administrerande förbund för respektive serie kan besluta att omgång 1 är flexibel att läggas annan tid under seriespelet). Samtliga serier avslutas med gemensam sista spelomgång, 14 oktober 14.00

Seriesegrarna klara för division 1.