Spelar- och tränarutbildning (STU)

Skånes FF:s STU-verksamhet har huvudsyftet att erbjuda utbildning och stimulans i ett långsiktigt perspektiv för de spelare som brinner för fotboll, och även för dem som har en lite senare utveckling. Fler ska motiveras att spela längre!

Samtidigt ger vi möjligheter till extra fokus på klubbtränarfortbildningen på STU-lägren.

Översikt STU 2021 (uppdaterad 12 september)

Årsplan STU 2021 (uppdaterad 12 september)

 

Under respektive STU-åldersgrupp här nedan finner Du info, planering samt aktuella kallelser till alla samlingar på zonnivå samt distriktsnivå inom Skåne:

Nu är uttagningen (premiering) gjord till Skånes Fotbollförbunds STU15 (spelare födda 2006), Spelar- och Tränarutbildning. Uttagningen till STU15 har gjorts efter våra STU-samlingar för 14-åringar under 2020. Uttagna spelare har fått ett brev hemskickat med information om STU15 och berörda föreningar via e-post. 

Här nedan finns de kallelser som skickats ut till berörda spelare samt föreningar till årets tredje STU-träning som äger rum under perioden 13-23 september.

Information om kommande samlingar (Skåneläger samt även för uttagning (premiering) till distriktsnivå) finns också under länkarna "Kommande samlingar..".

Planering kommande samlingar (datum, plats)

Kommande samlingar 15-åringar Flickor

Kommande samlingar 15-åringar Pojkar

Kallelser F15

Kallelser P15

Nu är uttagningen (premiering) gjord till Skånes Fotbollförbunds STU17 (spelare födda 2004), Spelar- och Tränarutbildning. Uttagningen till STU17 har gjorts efter våra STU-samlingar för 16-åringar under 2020. Uttagna spelare har fått ett brev hemskickat med information om STU17 och berörda föreningar via e-post. STU17-trupperna finns att ta del av i dokumenten nedan.

Preliminär planering för STU17 under 2021 ser ut så här:

Träning 1: F17 - tis 24 augusti i Höör, P17 - ons 25 augusti i Eslöv.

Träning 2: September månad (se nedan)

STU / Distriktsmatch - under november månad

 

Kallelse F17

Kallelser P17