Spelar- och tränarutbildning (STU)

Skånes FF:s STU-verksamhet har huvudsyftet att erbjuda utbildning och stimulans i ett långsiktigt perspektiv för de spelare som brinner för fotboll, och även för dem som har en lite senare utveckling. Fler ska motiveras att spela längre!

Samtidigt ger vi möjligheter till extra fokus på klubbtränarfortbildningen på STU-lägren.

Översikt STU 2021 (per 12 maj)

Årsplan STU 2021 (per 12 maj)

Uppdatering STU14-15-16-17-samlingar t o m 4 juni

Nu är uttagningen (premiering) gjord till Skånes Fotbollförbunds STU15 (spelare födda 2006), Spelar- och Tränarutbildning. Uttagningen till STU15 har gjorts efter våra STU-samlingar för 14-åringar under 2020. Uttagna spelare har fått ett brev hemskickat med information om STU15 och berörda föreningar via e-post. 

Kallelse skickas hem till spelarna inför vårens första träning (se även nedan). Det skickas ingen kallelse till vårens andra träning. Information om kommande träningar finns istället nedan.

Info kommande träningar

15-åringar Flickor

15-åringar Pojkar

Kallelser F15

Kallelser P15

Nu är uttagningen (premiering) gjord till Sklånes Fotbollförbunds STU17 (spelare födda 2004), Spelar- och Tränarutbildning. Uttagningen till STU17 har gjorts efter våra STU-samlingar för 16-åringar under 2020. Uttagna spelare har fått ett brev hemskickat med information om STU17 och berörda föreningar via e-post. STU17-trupperna finns att ta del av i dokumenten nedan.

Uttagna spelare F17:

Uttagna spelare P17:

Kallelse kommer skickas hem till spelarna inför första träningen. Det skickas ingen kallelse till vårens andra träning. För närvarande avvaktar vi med att planera in de första samlingarna med anledning av de restriktioner (Covid-19) som råder i nuläget, men kommer att meddela dessa datum så fort vi kan planera in dem.