Arrangera tränarutbildning

Föreningen kan stå som arrangör av Tränarutbildning C, Tränarutbildning B Ungdom, Målvaktstränarutbildning C, Grönt Kort för ledare samt Spelformsutbildningar.

Det är återigen möjligt för föreningar att arrangera fysiska tränarutbildningar på sin hemmaplan. Nedan finns information om att arrangera Tränarutbildning C, Tränarutbildning B Ungdom och Målvaktstränarutbildning C. För information om Grönt Kort för ledare och Spelformsutbildningar, se menyn till höger.

Förutsättningar för att arrangera en intern tränarutbildning finns i ”Information till föreningar – Att arrangera intern tränarutbildning (inkl tillfälligt regelverk”. I dokumentet finns det tillfälliga regelverk som är framtaget för att vi ska minimera risken för smittspridning under våra tränarutbildningar samt allmänna riktlinjer kopplat till arrangemang av tränarutbildningar.

I dokumentbanken nedan finns bland annat anmälningsblanketter och det riskbedömningsverktyg som föreningen ska skicka in tillsammans med anmälan av internkurs.

 

För frågor och vägledning om att arrangera en tränarutbildning i föreningen kontakta: